THESTYLEBOX

Binnenkijker Modern interieur

Design huis Zuid-Afrika


open keuken

In Zuid-Afrika kunnen ze er wat van. Steeds vaker kom ik mooie huizen tegen van daar en zo ook dit mooie Zuid-Afrikaanse huis met veel design.

Betonnen architectuur

Het eerste dat mij direct opvalt is de geweldige architectuur. Een groot gedeelte van het huis is van glas gemaakt en dit zorgt voor een fantastische lichtinval. Daarnaast wordt aan de buitenkant veel gebruik gemaakt van beton en dit komt ook binnen weer terug; de vloer, de muren en het plafond zijn binnen ook van beton. De bakstenen muren in het huis zijn wit geschilderd.
serre huis zuid-afrikakeuken huis zuid-afrika

Keuken

De keuken is modern en strak door de zwarte keukenkastjes en het geweldige fornuis. Leuk detail is dat er voor de ramen planken zijn bevestigd waar mooi servies op staat. De strakke witte keukentafel wordt aangevuld met kunststoffen design keukenstoelen.
woonkamer huis zuid-afrika

Woonkamer

De keuken loopt over in de woonkamer en de hoekbank scheidt beide ruimtes. De bank vind ik heel mooi en de stoelen daarbij ook, maar dat salontafeltje begrijp ik iets minder goed. Daarnaast had een mooie vloerkleed ook niet geheel misstaan.
woonkamerboekenkast woonhuis zuid-afrikakinderkamer huis zuid-afrika

Slaapkamer

De slaapkamers in dit huis zijn prachtig. Zo zie je een gedeelte van de kinderkamer, inclusief mooie kast, Eames Chair en de Elephant kinderstoel van Vitra. De eerste slaapkamer die je hieronder ziet, heeft een mooie bakstenen muur geschilderd in wit en een modern bed. In de tweede slaapkamer staat een giga mooi houten bed en die balken: wauw.
slaapkamer zuid-afrikahuis zuid-afrika slaapkamerligstoel huis zuid-afrika

Badkamer

Ok. Wát een badkamer. In een gigantische ruimte staat een mooie badkuip en er staat een design stoel naast. Enig dingetje: al die ramen? Hopelijk wonen de buren 3 km verderop!
badkamer huis zuid-afrika

Bron: houseandleisure.co.za

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply