THESTYLEBOX

Binnenkijker Modern interieur

Een design huis in Australië


designhuis-buitenkant

Een aantal jaren geleden reisde ik samen met mijn vriend door Australië, van plek naar plek met een gehuurde camperbus. Natuurlijk allemaal op backpackers budget. Wij stopten op de goedkoopste campings en in de mooiste stukjes natuur om te overnachten. Tegenwoordig zou ik andere plekjes opzoeken als ik weer in Australië zou zijn, zoals bijvoorbeeld dit prachtige design huis in Brisbane, een hippe stad aan de oostkust van Australië. Het Durham House is een ontzettend mooi ingericht huis met alles erop en eraan dat verhuurd wordt. De sfeerimpressies van het interieur zullen je overtuigen van de smaak en sfeer die mij tot dit interieur aantrokken.

design-huis-zwart-wit

design-huis-zithoek

design-huis-woonkamer

design-huis-eethoek design-huis-detail design-huis-bijzettafel design-huis-bed

 

Verblijf in een prachtig design huis

Ondanks dat het interieur ontzettend mooi en inspirerend is, zitten er ook een aantal nadelen aan dit huis. Je zou het bijna niet verwachten 😉 maar het is nogal duur om hier te verblijven. Zo kost een weekendje in dit huis met 1 slaapkamer bijvoorbeeld 490 euro. Op zich best prijzig toch? Er zitten wel een aantal dingetjes inbegrepen zoals het ontbijt, het linnen, handdoeken, de TV, airco, wasmachine en droger en nog een aantal andere faciliteiten. Laten we maar gauw naar het interieur gaan kijken in plaats van naar de kosten.

design-huis-keuken-wit

design-huis-keuken-detail

design-huis-werkplek

Natuurlijke materialen

Het interieur vormt door het gehele huis een prachtige eenheid dankzij de materialen die overal terugkomen. Zo zien we bijvoorbeeld veel blank hout, planten, neutrale kleuren in de meubels en accessoires en een ruimte met een lichte basis. Door gebruik te maken van neutrale kleuren raak je ten eerste niet zo gauw uitgekeken op het interieur maar kan er ook volop gecombineerd worden met natuurlijke materialen zoals hout, planten, riet en rotan.

design-huis-slaapkamer

design-huis-servies

design-huis-plant

design-huis-nachtkastje

Contrast: wit en zwart

Daarnaast komt er ook veel contrast terug in het interieur zoals zwart en wit. Deze kleuren combinatie wordt voornamelijk gebruikt in de accessoires zoals: kussens, lampen, beddengoed én het exterieur van het huis. De gevel is namelijk opgebouwd uit bakstenen gecombineerd met zwarte en witte gevels.

design-huis-gevel

design-huis-haard

design-huis-terras

design-huis-veranda

Het is een prachtig design huis om in te verblijven, maar het is vooral een zeer inspirerend interieur om naar te kijken. De rustgevende combinatie van de lichte basis (witte vloer, wanden en plafonds) en neutrale kleuren / natuurlijke materialen doet het interieur meer dan goed.

Bron: durhamhouse.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Een Australisch familie interieur - THESTYLEBOX
    4 december 2016 at 10:01

    […] toch dat elke keer als ik rondsnuffel op internet, op zoek naar inspiratie, altijd weer uitkom bij Australische huizen en interieurs? Iets in hun stijl trekt mij enorm aan! Overigens ben ik sowieso een groot liefhebber van […]

  • Leave a Reply