THESTYLEBOX

Binnenkijker

Design hotel met Marokkaans interieur


hotel

Op vakantie in Griekenland. Of het op dit moment echt slim is, laten we voor het gemak maar even in het midden. Maar wanneer je daar komt verwacht je niet zo’n hotel als deze tegen te komen. Het San Giorgio Hotel heeft een geweldige mooie Marokkaanse inrichting.

Witte basis

De kamers van dit design hotel zijn vrijwel allemaal wit en op de vloer ligt een geweldige witte gietvloer. De inrichting is vrij minimaal en daardoor heel rustgevend.
marokkaanse hotelkamermarokkaans dressoir

Accessoires

De accessoires in de kamers in het design hotel zijn goed gekozen en leiden niet af van de prachtige witte basis. Er wordt veel gebruik gemaakt van hout, rotan en zilverwerk.
marokkaanse kussensmarokkaanse spiegel slaapkamer marokkaans

Houten details

De details doen het in deze Marokkaanse inrichting fantastisch. Zie bijvoorbeeld de gordijnroede: een houten stok. Zo mooi. Ook de klamboe is voorzien van houten/bamboe stokken. Dit kun je ook thuis gemakkelijk toepassen, hoe leuk is dat!

slaapkamer marokkaans hotelmarokkaans balkon

Marokkaans terras

De hotelkamers zijn al prachtig ingericht, maar ook de terassen zijn een waar feestje voor het oog. Die hangmat. Liefde. Mooi aangevuld door de leuke kleedjes en subtiele accessoires. De houten krukjes die je hieronder ziet zou ik stiekem mee willen nemen in mijn koffer: prachtig!marokkaans hotel

Wat vind jij van deze Marokkaanse inrichting?

Bron: sangiorgio-mykonos.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply