THESTYLEBOX

Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires

Design: Ay illuminate


ay illuminate z2 ona

Ik moet eerlijk bekennen: toen ik deze lampen voor het eerst zag, dacht ik: whut. Stiekem vond ik ze gewoon echt lelijk, maar zoals wel eens vaker bij mij gebeurt: ik ben van gedachte veranderd. Ze zijn uniek en van geweldig materiaal gemaakt. De lampen van Ay illuminate passen perfect in de Scandinavische stijl of in een moderne inrichting met veel wit, zwart en natuurlijke kleuren. Verkrijgbaar in allerlei uitvoering in wit, zwart en bamboe.

Design lampen

Ay Illuminate is een Nederlands lampenmerk dat zich laat inspireren door de samenwerking met lokale partijen in Azië en Afrika. Voor de design lampen gebruikt het merk uitsluitend natuurlijke, duurzame en handgemaakte materialen. Elke Ay Illuminate lamp is uniek en heeft een eigen culturele identiteit.

Daar houd ik dus van: design van duurzame materialen met een uniek verhaal. De design lampen die je op bovenstaande en drie onderstaande beelden ziet, komen uit de Z-serie. De lampenkap is gemaakt van handgeweven katoen, dat gespannen is tussen een bamboe frame. Deze serie is mijn favoriet en ik zou er zo eentje boven mijn bed willen hangen!

design lamp
ay illuminate design lamp
ay illuminate lamp
ay illuminate nama 1

Bamboe lampen

Ay illuminate heeft nog meer design lampen in de collectie in vooral wit, zwart en bamboe-kleuren. Daardoor passen de lampen vrijwel in elk interieur. Hierboven zie je de Nama 1 hangen boven een geweldige eettafel. Deze lamp is gemaakt van rotan. Hieronder zie je de M10 uit de M-serie, gemaakt van bamboe.

ay illuminate bamboo m10
ay illuminate umut 2

De lampen zijn verkrijgbaar vanaf 219 euro bij bijvoorbeeld Ohmyhome en vtwonen.

Wat vind jij van de Ay Illuminate design lampen? 

Bronnen: vosgesparis.com | stadshem.se | lovely-market.fr | wonenmetlef.nl | couleurlocale.eu | blog.matea.com | klikk.no |

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply