THESTYLEBOX

Binnenkijker

Deens landhuis


houten eetkamertafel

Dit is mijn droomhuis. Oké, ik weet dat ik dit vaak schrijf bij binnenkijkers. Maar nu echt. Want. Wauw. Van de prachtige, wit houten vloer tot de robuuste houten balken. Van de houten eetkamertafels tot de industriële lampen. Dit Deense landhuis is er eentje voor in de boeken. Alles is mooi. 

Houten eetkamertafel

Er staan een heel aantal eetkamertafels in dit landhuis. De eerste zie je op bovenstaande foto. Een prachtig oud houten eetkamertafel met vintage stoelen. Meestal ben ik er niet zo’n fan van om verschillende soorten houtkleuren met elkaar te combineren, maar in deze eethoek is het toch erg geslaagd. Ok. En eten met dat uitzicht is natuurlijk helemaal de droom.

woonkeuken hout
witte keuken
De keuken vind ik echt fantastisch. Wit in combinatie met beton is altijd succesvol. Daarbij vind ik het heel leuk dat de keuken open is aan de voorkant met al het mooie servies en andere accessoires.

Hieronder zie je een heel andere variant van de eethoek: een klein, vierkant tafeltje meteen hoekbank en nog twee vintage stoeltjes. Boven de eetkamertafel hangt een industriële lamp en aan de muur hangt een ingelijste landkaart.
eetkamertafel vintage
woonkamer scandinavisch

De woonkamer heeft echt een heerlijk sfeertje. Dit komt met name door de hoeveelheid ramen, waardoor er veel licht binnenkomt. Dat uitzicht is daarbij ook niet mis. Ik weet niet of ik écht fan ben van die zwarte banken. Een wat lichtere hoekbank had mij toch wel wat mooier geleken. De stalen haard is daarentegen een hele goede keuze.

scandinavische woonkamer
slaapkamer without wit kantoorwitte badkamer

Laat ons weten wat je van deze binnenkijker vindt in de reacties of via Facebook of Instagram

Bron: insideout.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply