THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Deens huis vol kunst


eet tafel

Welkom in dit Deense huis. Dat Denen veel verstand hebben van een goede inrichting wist ik. Maar zo’n prachtig Deens huis heb ik zelden gezien. Ik ben werkelijk verliefd op dit mooie interieur. Laat je inspireren door dit prachtige stulpje.

Inrichting huis

Het interieur van dit huis heeft een rustige basis. Alle muren zijn strak wit, wat zorgt voor veel rust in het interieur. Daarnaast ligt er een visgraatvloer. De combinatie van de houten vloer en de witte muren is prachtig. De grijze bank is een pareltje in de woonkamer en is van het designmerk e15. Verder staat er een grote tafel, waar gegeten en gewerkt kan worden. Om de tafel staan verschillende minimalistische stoelen, wat goed past bij de Scandinavische inrichting. Door het hele huis vind je kunst, wat deze inrichting uniek maakt.

woonkamer binnenkijkerwoonkamer binnenkijken

Verzameling van kunst

De bewoonster van dit huis is dol op kunst. Dit zie je in het hele huis terug, want in elke ruimte vind je kunst. Een deel van haar verzameling zie je op onderstaande foto. Naast de prachtige lichtgrijze lockerkast, zie je verschillende beelden en schilderijen. Kunst maakt een interieur heel eigen en uniek. Het maakt een interieur net even anders dan elk ander interieur.

kast binnenkijkerhal binnenkijkerzwart dressoirhouten stoel

Bron: bo-bedre.no | fotografie: Christoffer Regild

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply