THESTYLEBOX

De 5 favorieten van...

Friday favorites #4


ontbijt atelier september

Het is weer vrijdag en dat betekent weer een nieuwe ‘de 5 favorieten van..’. Vandaag met een heerlijk ontbijt, starterskit, fijne quote, tip voor een dagje uit en tot slot een prachtige keuken.

De 5 favorieten van..

1. Atelier September
Heb je ooit zo’n lekker en mooi ontbijt gezien? Ik niet, totdat ik deze foto op Pinterest vond. Dit ontbijt kun je eten bij Atelier September in Kopenhagen, een super mooie hotspot. En het leuke  is, over een week ga ik naar Kopenhagen en hoop ik deze hotspot te bezoeken! Ik ben benieuwd hoe dit ontbijtje smaakt, als het niet zo lekker is als op de foto..

2. Starterskit KIJK Kalligrafie
Ken je Joyce Celine van KIJK Kalligrafie al? Ze kan prachtig kalligraferen en verkoopt nu ook starterskits, zodat je het zelf ook kunt leren. Afgelopen maandag heb ik een starterskit besteld. Ik kan niet wachten tot hij er is en ik kan oefenen.

kalligrafie starterskit

3. Quote
Ook deze week weer een fijne quote: focus on the good.

4. Engaged
Heb je het weekend van 27 en 28 februari nog niets op de planning en heb je trouwplannen? Dan is het echt een aanrader om trouwbeurs Engaged te bezoeken! Je kunt hier enorm veel inspiratie op doen voor je bruiloft. De trouwbeurs is in Delft en je koopt een kaartje via deze link.

5. Om deze blog af te sluiten, een foto van een prachtige, minimalistische keuken. Als je net als ik houdt van Scandinavische interieurs, zou ik eens een kijkje nemen op normcph.com.

quote focustrouwbeurs engageddroom keuken

Fijn weekend!

Bronnen: atelierseptember.dk | kijkkalligrafie.nl | instagram.com | engaged.nl | normcph.com | trouwteam.nl

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply