THESTYLEBOX

De 5 favorieten van...

Friday favorites #7


kaart met marjet

Een nieuwe vrijdag en weer 5 nieuwe favorieten. Deze week met kaartjes en posters van Studio Met Marjet, een nieuw koffietentje in Leiden, servies van Madam Stoltz, mijn favoriete interieurwinkel van Gouda en het boek Zoet en Shoot.

De 5 favorieten van..

1. Studio Met Marjet
In de webshop van Met Marjet vind je prachtige kaartjes en posters voor in je interieur. De eigenaresse van de webshop, Marjet, is grafisch vormgever en ze ontwerpt veel moois. Ook kun je een kalligrafie workshop bij haar volgen.

2. Chummy Coffee
Laatst fietste ik door de Breestraat in Leiden en ontdekte dit nieuwe koffietentje. Alleen al vanwege de gezellige inrichting is het een feestje om hier koffie te drinken. Je hebt de keuze uit een menukaart vol verschillende koffies en allerlei lekkere taartjes.

chummy leiden

3. Servies Madam Stoltz
Ik ben dol op mooi servies en kan hier geen genoeg van krijgen! Het servies van Madam Stoltz vind ik prachtig, vooral deze borden.

4. De Tafel Van 10
In hartje Gouda zit de interieurwinkel De Tafel Van 10. De winkel verkoopt allerlei meubels en woonaccessoires van merken als Zuiver, Ferm Living en Kek Amsterdam. Bij De Tafel Van 10 vind je zonder twijfel een mooi product voor in je interieur. Ook voor een cadeautje ben je hier aan het goede adres.

servies madam stoltzkek amsterdam posters

5. Zoet & Shoot
De ultieme combinatie in één boek: bakken en bloggen. In dit boek vind je recepten om taarten te bakken en tegelijkertijd lees je hoe je een taart mooi vastlegt  met je camera. Een boek die niet in je boekenkast mag ontbreken!

zoet en shoot

Enjoy your weekend!

Bronnen: metmarjet.com | eigen fotografie | deens.nl | wendyonline.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply