THESTYLEBOX

De 5 favorieten van...

Friday favorites #5


i love my type

Door deze blogs ga ik nog meer van de vrijdag houden, want mijn 5 favorieten uitzoeken van afgelopen week is echt heel leuk om te doen. Ik kom namelijk heel wat moois tegen en dat wil ik maar al te graag met jullie delen. Ik vond er weer 5!

1. I love my type compliment kaartjes
Oh, dit vind ik LEUK! I love my type heeft kaartjes te koop met complimenten. Toch echt TE leuk om te verzenden of te geven aan iedereen van wie je houdt?

havermoutje ontbijt

 2. Havermoutje ontbijt
Sinds ik het kookboek Havermoutje heb, eet ik vrijwel dagelijks ’s ochtends een lekker havermout ontbijt. Lekker met fruit, zoals bovenstaande met citroen. Je vindt het recept hier.

diy plantenstandaard

3. DIY plantenstandaard
Hoewel ik het te weinig doe, houd ik enorm van do-it-yourself’en. Eén van mijn favoriete blogs op het gebied van DIY is die van A Cup of Life. Ze maakte bijvoorbeeld onderstaande plantenstandaard, tof toch? Vind hier de beschrijving. 

 

bakkerij blanche

4. Bakkerij Blanche Groningen
Toen Bakkerij Blanche haar deuren opende ‘Groningen mien stad’, was ik enorm verrast door de geweldige inrichting. Toen ik het eerste slokje nam van mijn cappuccino was ik helemaal blij. Je kunt er heel gezellig ontbijten, lunchen en taart eten. En ohja. Volgens één van de obers moet je rond 2 uur al beginnen met wijn drinken, want dat gebeurt te weinig. Dus, dat kun je daar ook.

Bron foto: shopping.groningen.nl

string kast

5. String kast
Ooit schreef ik een blog over de String kast, omdat het zo’n mooi ding vind. Vandaag kwam ik bovenstaand plaatje tegen op Wonen met LEF en toen werd ik weer herinnerd aan de mooiheid. Wauw, je kunt er gewoon echt alles mee.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply