THESTYLEBOX

De 5 favorieten van...

Friday favorites #2


hotspot pluk

Yay, we hebben een nieuwe rubriek! Vanaf nu plaatsen we af en toe een blog met hierin onze persoonlijke 5 favorieten. Deze week schrijf ik over mijn favoriete hotspot in Amsterdam, mijn favoriete horlogemerk, een heel leuk nieuw boek wat ik kreeg voor mijn verjaardag, een mooie binnenkijker en over mijn favoriete drankje van dit moment.

Vijf favorieten

1. Pluk Amsterdam
Ik begin met mijn favoriete hotspot in Amsterdam: Pluk Amsterdam. Deze hotspot vind je in de negen straatjes en je kunt hier terecht voor een allerlei broodjes, salades en gezonde sapjes. Naast al het lekkers, is het interieur bij Pluk prachtig. Ook voor een cadeautje ben je hier aan het goede adres. Pluk verkoopt allerlei interieur- en lifestyleproducten.

2. Cluse horloge
Al een tijdje ben ik op zoek naar een mooi horloge. Toen ik de horloges van Cluse langs zag komen, was ik op slag verliefd. Cluse verkoopt horloges in allerlei soorten en maten. Het horloge op onderstaande foto is mijn favoriet. >

horloge cluse

3. Boek Shoot
Voor mijn verjaardag kreeg ik het boek Shoot, geschreven door Anki Wijnen. Anki is ook wel bekend van de prachtige blog Zilverblauw. In het boek staan allerlei fotografietips en mooie beelden die Anki zelf heeft gemaakt. Als je houdt van fotograferen, is dit boek een bron van inspiratie. 

4. Scandinavische binnenkijker
Over deze binnenkijker schreef ik pas een blog, die je hier kunt lezen. De binnenkijker is een boerderij die omgetoverd is in Scandinavische stijl. De Scandinavische stijl is mijn favoriet en daarom is het ook niet gek dat dit mijn favoriete binnenkijker van dit moment is. Vooral de strakke, witte keuken op de foto vind ik prachtig.

5. Chai Latte
Op dit moment is mijn favoriete drankje de chai latte. Heerlijk om op te warmen in de koude dagen!

boek shootfavoriete binnenkijkerchai latte

Bronnen: jan-magazine.nl | clusewatches.com | eigen fotografie | normcph.com | vegetarianventures.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply