THESTYLEBOX

De 5 favorieten van... Persoonlijk

Friday favorites #1


ipad hoes

Wieeeh, we hebben weer eens wat nieuws bedacht: friday favorites. Elke week verschijnt deze blog van mij, Joëlle of een gastblogger. Gewoon om te laten zien wat we de afgelopen tijd zijn tegen gekomen dat we heel leuk vinden en we graag met jullie delen. Van interieur tot lifestyle en foodie. Iets uitgebreider dan alleen interieur dus, omdat we dat ook erg leuk vinden. Ben benieuwd of het in de smaak valt!  

Favoriete blog

1. Mliees
Naast het schrijven van blogs lees ik ook regelmatig de blogs van onze collega’s. Mliees vind ik een hele leuke blog en ik ‘ken’ Marlies al een tijdje van mijn eerdere blogs en ze heeft altijd van die fijne plaatjes. Bovenstaand beeld komt van de blog ‘MIJN FAVORIETE IPAD APPS & NIEUWE IPAD CASE’.
gathershop oorbellen

2. Oorbellen van Gathershop
Gathershop vind ik zo’n fijne webshop. Ze hebben prachtige producten en ook een super mooie site. Deze oorbellen vind ik bijvoorbeeld heel mooi, maar ze hebben ook ringen en armbandjes. Daarnaast vind je er ook producten voor in huis en andere lifestyle hebbedingen.

quote

3. Quote
Quotes vind ik altijd inspirerend. We delen ze daarom ook geregeld op onze Instagram. Deze quote vind ik wel toepasselijk voor het nieuwe jaar. Een jaar vol met nieuwe dingen en daar moet je natuurlijk wel open voor staan!

smoothie gezond eten

4. Gezond eten
Ik ben nogal een foodie en probeer goed en gezond te eten. Smoothies drink ik het liefst iedere dag, omdat het lekker is, maar ook lekker makkelijk. Hoppa in je tas en gaan!
interieur woonkamer

5. Interieur design
Ten slotte nog een fijn plaatje van een prachtig interieur. Ik houd van het minimalistische van deze ruimte. Het is een plaatje van het merk HEM, wat ik voordat ik dit plaatje vond nog niet kende. Prachtig merk!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Inge
    9 januari 2016 at 12:44

    Superleuk idee voor een nieuwe rubriek! En die oorbellen zijn heel tof! 🙂

  • Leave a Reply