THESTYLEBOX

Interieur ideeën Landelijk interieur Lifestyle Modern interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Vintage interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Creatief met eucalyptus: van interieur tot inpakpapier


eucalyptus interieur

Als je vaak onze blog leest dan heb je het volgende vast al heel vaak gelezen: ik ben dol op groen in huis. In mijn huis staan daarom altijd een aantal plantjes of bloemen in huis. Een plantje kopen vind ik nog niet zo ingewikkeld, maar goede bloemen vinden is een grotere uitdaging. Wanneer ik niet zoveel zin heb in extreme kleuren in huis dan koop ik nog wel eens wat groene takjes. Bijvoorbeeld eucalyptus. Daar kun je overigens meer mee dan ze alleen in een vaasje zetten. Daarom deze blog: creatief met eucalyptus: van interieur tot inpakpapier.

Groen in huis

De eucalyptus is mooi in haar pure eenvoud. Precies waar ik van houd. Ideaal is het trouwens ook dat de eucalyptus heel mooi is wanneer je ze net koopt, maar ingedroogd zijn ze alsnog erg leuk. De eucalyptus kunnen zowel in een grote vaas als in een aantal kleintjes en ze passen eigenlijk bij elke stijl en elke kamer van jouw huis. Hieronder zie je plaatjes van de eucalyptus in de badkamer, slaapkamer en woonkamer. Leuk!

eucalyptus accessoireeucalyptus badkamer eucalyptus diy

Bovenstaande foto vind ik super leuk. Er is een ronde spiegel opgehangen aan een bruin leren riem en om de spiegel zit een takje eucalyptus. Ik vind het groen net dat beetje meer sfeer geven aan het geheel. Dit idee kun je natuurlijk overal op toepassen.

eucalyptus interieur eucalyptus slaapkamer groen huiseucalyptus inpakken

Inpakken met eucalyptus

De eucalyptus doet het ook erg goed als decoratie voor een cadeau; als inpakpapier. Hierboven zie je een super leuk voorbeeld. Het groen van de eucalyptus steekt prachtig af tegen het bruine cadeaupapier en het touwtje en het witte kaartje. Zonde om uit te pakken!

Bronnen: leriviera-organics.com | sheerluxe.com | residencestyle.com | themerrythought.com | death-by-elocution.tumblr.com | caitstadler.tumblr.com | pikkuvarpunen.blogspot.com | hegeinfrance.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply