THESTYLEBOX

Binnenkijker

Conceptstore Couleur Locale


couleur locale

Vandaag stel ik de prachtige conceptstore Couleur Locale aan jullie voor. Couleur Locale is gevestigd in Antwerpen en Knokke en daarnaast hebben ze ook een webshop. De conceptstore verkoopt unieke producten die vanuit de hele wereld komen.

Inrichting Couleur Locale

De inrichting van Couleur Locale heeft een rustige basis. Er ligt een mooie witte vloer, alle muren zijn wit en de grote ramen zorgen voor veel licht. Doordat de conceptstore een rustige basis heeft, komen de producten die er verkocht worden extra mooi uit.

katoenen lamplicht couleur localeproducten couleur locale

Producten vanuit de hele wereld

Het motto van Couleur Locale is ‘Bring the world into your home’ en dit is terug te zien in de bijzondere producten die er verkocht worden. De eigenaars reizen veel en tijdens deze reizen zijn ze altijd op zoek naar unieke, ongewone en gebruikte producten. Vervolgens verkopen ze deze bijzondere producten in hun conceptstores. Veel producten hebben daarom een eigen verhaal.

zakken couleur localezitzak couleur localepapieren zak couleur locale

Informatie Couleur Locale

Nog even wat praktische informatie over de conceptstore. Couleur Locale zit in de Blauwmoezelstraat 9 in Antwerpen en in de Lippenslaan 275 in Knokke. In Antwerpen is de conceptstore elke dag geopend van 11:00 tot 18:30 en in Knokke elke dag van 10:00 tot 18:30.

Wat vind jij van Couleur Locale?

Bronnen: couleurlocale.eu | remodelista.com | vosgesparis.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply