THESTYLEBOX

Interieur ideeën Keuken inspiratie Kinderkamer inspiratie Landelijk interieur Lifestyle Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Color your home: kindertekeningen in het interieur


kindertekeningen scandinavisch interieur

Zo nu en dan krijg ik een tekening van mijn nichtje van 5. Een waar tekentalent. De tekeningen hang ik dan ergens in mijn interieur op, omdat ik het een leuke reminder vind aan het lieve schatje. Dat zouden we allemaal moeten doen. Wanneer je zelf kinderen hebt, heb je waarschijnlijk een overlaad aan kindertekeningen. Daarom zocht ik inspiratie voor je om al deze kunstwerkjes in het interieur een ereplek te geven. Want zeg nu zelf: color your home was nog nooit zo makkelijk! 

Kindertekeningen ophangen

De eerste foto is direct mijn favoriet. Dit komt waarschijnlijk met name door de heerlijke inrichting. Van de prachtige vloer tot de witte muren en de hangstoel. Aan de muur is een staalkabel bevestigd en daar zijn veel kindertekeningen aan bevestigd met kleine knijpertjes. De staalkabel vind je bij IKEA.

Over IKEA gesproken: hieronder een beeld van het Zweedse warenhuis zelf. Niet echt kleurrijk, maar wel leuk dat een mooie kindertekening het Besta kastje heeft bereikt. Zo zie je maar weer: zelfs voor iedereen die geen kleur in huis wil, is het mogelijk om de kindertekening een goede plaats te geven!

kindertekeningen interieur zwart wit

kindertekeningen krijtbord interieur

kindertekeningen interieur

Lijstjes van masking tape

Hierboven zie je dat een creatieve moeder allerlei ‘lijstjes’ heeft gemaakt met masking tape. Ziet er lekker kleurrijk uit en daarbij worden de kindertekeningen geëtaleerd als échte kunstwerkjes. Leuk ook dat de krukjes weer helemaal goed passen bij de masking tape.

kindertekeningen keuken

Waar laat jij al de kindertekeningen van jouw kinderen/nichtjes/neefjes/kleinkinderen? Wij zijn benieuwd, laat het ons weten in de reacties hieronder! 

Bronnen: sonjavelda.nl | ikea.com | decopeques.com | apartmenttherapy.com | buttonsbyloulou.blogspot.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply