THESTYLEBOX

Persoonlijk

Byebye 2015!


over ons

2015 was een jaar met veel veranderingen voor mij. Zo verhuisde ik uit Groningen, begon ik een nieuwe studie in Leiden en bracht ik nog meer tijd door met mijn camera. Ook was 2015 het jaar waarin ik begon met schrijven voor Thestylebox. Iets waar ik nog steeds ontzettend gelukkig van word. In deze blog kijk ik terug op mijn afgelopen jaar.

Schrijven voor Thestylebox

Zoals ik hierboven schreef, was 2015 het jaar waarin ik begon met schrijven voor Thestylebox. Caroline deed dit al een tijdje en wij kenden elkaar vanuit Groningen. Toen Caroline mij vroeg om ook te schrijven voor Thestylebox, kon mijn geluk niet op. In die tijd was ik net gestopt met mijn studie, verhuisde ik uit Groningen en kreeg ik de ziekte van Pfeiffer. Niet bepaald een goed begin van het nieuwe jaar, maar dat ik voor Thestylebox kon gaan schrijven was een lichtpuntje in deze tijd. Ik kijk met veel plezier terug op het bloggen afgelopen jaar en hoop dat ik jullie aankomend jaar weer zal inspireren op het gebied van interieur.

joelle en carolineokergeel interieurtafel decoratie

Mijn camera en ik

Afgelopen jaar had ik mijn camera veel in mijn handen. Het fotograferen van mooie interieurwinkels vind ik heel leuk om te doen. Ik wil daarom ook aankomend jaar weer veel moois vastleggen.

joelle camera_tafel van 10

Uitdagingen dit jaar

In 2016 ga ik:

– Nog meer leuke interieur- en foodhotspots ontdekken. Afgelopen zomer was ik in Haarlem bij conceptstore Portrait. Ik maakte hier foto’s en schreef er een blog over. In februari ga ik naar Kopenhagen en ik kan niet wachten om alle mooie plekjes daar vast te leggen.
– Mijn camera nog vaker gebruiken. Fotograferen is iets waar ik gelukkig van word.
– Nog meer ga schrijven voor Thestylebox om jullie te inspireren met al het moois op interieurgebied.

portrait haarlemzusss manden

Wat zijn jouw uitdagingen voor 2016?

Fotografie: Margreta Büdgen | eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Snapshots Januari - THESTYLEBOX
    1 februari 2016 at 16:03

    […] maand begon natuurlijk met het nieuwe jaar. Ik schreef een blog over 2016 en Joëlle ook, heb je die al gelezen? // Joëlle vindt het enorm leuk om hotspots en huizen te fotograferen en […]

  • Leave a Reply