THESTYLEBOX

Friday favorites

Broodplank voor de Voedselbank


broodplank voedselbank

Zoek je nog een leuk cadeau voor op je sinterklaas- of kerstverlanglijstje? Met deze broodplank heb je een stijlvolle accessoire voor in de keuken én je steunt hiermee een goed doel! Lees snel verder om meer te lezen over dit initiatief van Vanstoerhout.

Brood op de plank

Voor niet iedereen is het vanzelfsprekend om iedere dag brood op de plank te hebben. Hadassa Lok van Vanstoerhout heeft daarom een speciale actie voor tijdens de feestdagen bedacht. Via haar webshop kun je een broodplank bestellen en de gehele winst hiervan gaat naar de Voedselbank. Zo kun jij een steentje bijdragen, want door een plank te kopen steun je mensen die aangesloten zijn bij de Voedselbank. En zeg nu zelf: deze plank is een stijlvolle accessoire voor in het interieur, maar ook heel leuk om cadeau te geven tijdens Sinterklaas of kerst!

plank voedselbankhr-ingekooimanfotografie-6hr-ingekooimanfotografie-25

Share it!

Ben jij, net als ons, enthousiast over dit initiatief? Deel gerust een foto om dit door te vertellen aan andere mensen met de hashtag #broodopdeplank. Vergeet niet Inge Kooiman hierbij te vermelden, zij heeft de mooie foto’s gemaakt! Vanstoerhout verzendt haar bestellingen iedere woensdag, dus als je een plank voor woensdag bestelt, heb je hem donderdag in huis. Je kunt hem ook afhalen in Gouda.

hr-ingekooimanfotografie-22hr-ingekooimanfotografie-19hr-ingekooimanfotografie-23

Vanstoerhout is een webshop met stoere producten voor je interieur. Of je nu op zoek bent naar meubels voor in je keuken of kinderkamer, laat je inspireren via de website!

Fotografie door Inge Kooiman

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply