THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie Scandinavisch interieur Woonaccessoires

Breng sfeer in de kinderkamer met een leuk vloerkleed


zwart wit vloerkleed kind

Breng sfeer in de kinderkamer! Met een vloerkleed kan dit niet misgaan. Ik ben sowieso dol op het vloerkleed. Eigenlijk een echte must have voor ieder interieur. Ook voor de kinderkamer zijn er 101 mogelijkheden om het vloerkleed te integreren. Van enorm gekleurd tot ingetogen zwart-wit. Van bijna iets te volwassen tot speelkleed. Ga los!

Vloerkleed om te spelen

Ken je die kleden van vroeger nog; van die groene met autowegen erop? Wellicht leuk voor het kind, wellicht iets minder voor het interieur. Gelukkig zijn er tegenwoordig een heel aantal mooiere versies te koop. Je kids kunnen er alsnog op spelen. Zoals bovenstaande hippe versie van het vloerkleed met autowegen. Super leuk voor een zwart-wit kinderkamer.

Hieronder zie je een vloerkleed met mijn favoriete spel van vroeger: hinkelen. Hoe leuk is dat om dat binnen te kunnen doen? Dit vloerkleed is van H&M en heeft een heel zacht prijsje. Lekker roze ook wel.

vloerkleed kinderkamer hm

vloerkleed autobaan

gekleurd vloerkleed kinderkamer

vloerkleed kinderkamer

Een vloerkleed in de kinderkamer hoeft natuurlijk niet direct eruit te zien als een speelpaleis. Een ‘volwassen’ vloerkleed kan namelijk ook prachtig in de kinderkamer. Dit zie je bijvoorbeeld op bovenstaande foto. Een geweldige rozenkelim brengt heel veel sfeer aan dit plaatje en kinderkamer. De kleuren doen het daarnaast ook heel goed hier. Hieronder zie je nog zo’n voorbeeld. Een zwart-wit vloerkleed met druk motief is in een kinderkamer neergelegd. Door de positie van het vloerkleed lijkt de kamer veel langer. Goed gekozen!

vloerkleed kinderkamer zwart wit

Vloerkleed kinderkamer

Vloerkleed kinderkamer

Vloerkleed kinderkamer

Vloerkleed kinderkamer

Vloerkleed kinderkamer

Vloerkleed kinderkamer

Vloerkleed kinderkamer

Vloerkleed kinderkamer

Wat vind jij van een vloerkleed in de kinderkamer?

Bronnen: thebooandtheboy.com | hm.com | lapetitemag.com | | style-files.com | babble.com | thebooandtheboy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply