THESTYLEBOX

Binnenkijker Keuken inspiratie Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Vintage interieur Woonkamer inspiratie

Bovenwoning met wit en hout


vintage leren stoel

Okeeee, wat een mooie bovenwoning is dit! Ik word sowieso nogal enthousiast van houten balken en dan kan er eigenlijk nog weinig mis gaan. De rest van de bovenwoning bevat verder veel wit en nog meer hout: blijmakend!

Rustige basis

Deze bovenwoning heeft een mooie, rustige basis. Wat in dit geval een witte vloer en witte muren bevat. Op de vloer ligt een witte, hoogglans vloer en in de woonkamer ligt er een vloerkleed op in een creme kleur.

De meubelen zijn ook uitgekozen bij deze rustige basis. Zo zijn bijna alle meubelen in de kamer wit, zoals de bank en de tafeltjes. Leuk vind ik dat de Ikea bank met design tafeltjes en vintage meubelen wordt gecombineerd. Een hele oude zwart leren stoel met een te gek vintage kastje. Leuk toch?

wit hout woonkamer
woonkamer zolder
zolder woonkamerzwart wit kalenderbijzettafeltjes
witte keuken

Witte keuken

De keuken is wit. Maar dan ook echt witwitwit. Ooit had ik ook een witte keukenvloer. Zag er mooi uit. Voor zeg- 30 min. Eigenlijk moest ik elke dag 3x de vloer poetsen, maar als ik ergens een hekel aan heb.. Anyway. Deze witte keuken doet het goed voor het plaatje.

De eethoek van de keuken vind ik helemaal leuk. Van dat leuke houten hoekje tot de prachtige eetkamerstoelen in gitzwart. Leuk dat hier hetzelfde vloerkleed ligt als in de woonkamer (maar echt, hoe houd je dat schoon?).

zwart wit eetkamer
slaapkamer bovenwoning

In tegenstelling tot de keuken is de slaapkamer bijzonder sfeervol ingericht. De houten vloer brengt veel sfeer in deze mega grote slaapkamer en het plantje doet ook veel goeds.

zwart wit slaapkamer
bovenwoning trapwit trappenhuis

Wat vind jij van deze bovenwoning?

Bron: bolkv.fi

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply