THESTYLEBOX

Tuin & balkon inspiratie

Boomhut in de tuin


boomhut tuin patio

Een nooit ingevulde droom als kind was het hebben van een boomhut. Doordat onze tuin en heel klein was en geen stevige boom had bleef het voor mij hutten bouwen in de woonkamer. Mocht ik ooit een grote tuin hebben, bomen en kinderen: de boomhut komt er!

Tuin voor kinderen én ouders

Op de eerste foto zie je een perfecte boomhut voor zowel kinderen als voor de ouders. Onder deze boomhut is een bank gemaakt met heel veel leuke kussentjes. Het geel van de tafeltje komt ook mooi terug in de kussens. In deze tuin kunnen kinderen en ouders gezellig samen de dag doorbrengen. Op het beeld hieronder zie je een leuk huisje speciaal voor kinderen. In deze boomhut (zonder de aanwezigheid van een boom trouwens) staan leuke kindermeubelen. Lijkt me een heerlijke plek voor kinderen om uren te spenderen.
boomhut tuin huisje
boomhut tuin tuinhuisje
boomhut tuin doeken

Boomhut met doeken

Op de foto hierboven zie je een hele mooie oude boom met daaraan een houten vlonder gebouwd. Het doek zorgt voor een prachtig geheel. Deze versie van de boomhut is een die ook prima gebruikt kan worden door volwassenen. Wellicht komt het door de vlag met een Pia Wallen print..
boomhut tuin hout
boomhut tuin kinderen

Wat vind jij van de boomhut in de tuin?

Bronnen: hetkabinet.nl | thehandmadehome.net | southernlivinghouseplans.com | mokkasin.blogspot.co.uk | indoorsoutdoors.tumblr.com | mokkasin.blogspot.fr

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply