THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur Landelijk interieur

Binnenkijker woonhuis Brazilië


binnenkijker woonhuis

Toen ik het bovenstaande plaatje zag was ik direct benieuwd naar het gehele huis. Gelukkig vond ik meer foto’s van dit woonhuis en die deel ik graag met jullie. Want die houten balken. Liefde. De rest van de inrichting is meer van dit, maar ook veel verrassende andere elementen.

Strakke basis

We beginnen in de eetkamer. Het hoge plafond doet veel goeds voor de kamer en door de witte muren wordt de ruimte alleen maar versterkt. Ook de twee verschillende vloeren vind ik fantastisch mooi en de meubelen zijn niet te aanwezig wat de kracht van de eetkamer alleen maar versterkt. De industriële stoelen doen het erg goed bij de witte houten tafel!

binnenkijker woonhuisbinnenkijker woonhuisbinnenkijker woonhuis

Verrassend contrast

De keuken is daarentegen weer donker en vrij druk ingericht. Doordat dit best wel in contrast staat met de eetkamer geeft dit een verrassend effect. Ook de woonkamer is op een geheel eigen wijze ingericht. De glazen boekenkast is enorm mooi. De overige meubelen zijn wat landelijker, maar door de strakke muren en de gegoten vloer wordt het allemaal niet té en blijft het bijzonder goed in balans.

binnenkijker woonhuisbinnenkijker woonhuisbinnenkijker woonhuis

Luxueuze badkamer

Hoewel in de inrichting van dit woonhuis vrij weinig kleur is gebruikt, bestaat de badkamer uit een dieprode kleur. Zelfs de deur is in deze kleur geschilderd. Het geeft een luxueuze uitstraling, zeker in combinatie met de gouden kraan en gouden fotolijst. Wat vind jij van dit bijzonder ingerichte huis met verschillende stijlen in één?

binnenkijker woonhuisbinnenkijker woonhuis

Bron: somewhereiwouldliketolive.blogspot.co.uk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply