THESTYLEBOX

Binnenkijker

Binnenkijker koningsdag: kleurrijk huis met oranje


eethoek binnenkijker

Yay! Het is weer koningsdag: de dag waarop Nederland ieder jaar weer oranje kleurt. Helaas dit jaar een sombere, regenachtige dag, maar deze binnenkijker geeft toch wat kleur op deze dag. Pak er een kopje koffie en oranje tompouce bij en geniet van deze kleurrijke binnenkijker!

Inrichting binnenkijker

Deze binnenkijker heeft een rustige basis: alle muren zijn wit en er ligt een lichte vloer. Door de grote ramen valt er veel licht naar binnen. In het huis zijn veel verschillende kleuren gebruikt, maar alles past perfect bij elkaar. Door een witte en rustige basis, kun je verschillende kleuren aan je interieur toevoegen zonder dat het te druk wordt. In de woonkamer staat een bruin, retro kastje met mooie accessoires erop. Daarnaast staat er een grijze hoekbank, waar sfeervolle kussens op liggen.

woonkamer binnenkijkerretro kastjekeuken binnenkijkerwerkplek binnenkijker

Zitplek vensterbank

Oh, wat lijkt me dit een heerlijk plekje om een boek of tijdschrift te lezen. Een zitplek in de vensterbank kun je gemakkelijk zelf maken. Een radiatorombouw koop je bij een bouwmarkt in verschillende soorten en maten. De matraskussens zijn van Atelier Kamer 26. De verschillende kussentjes en het roze plaid geven kleur aan de de zitplek. Alle ruimtes in het huis zijn optimaal benut. Zo is er op de gang een zitplek gecreëerd bij het raam, maar ook een werkplek die je op bovenstaande afbeelding ziet. Hierdoor oogt je gang absoluut niet saai en benut je alle ruimtes in huis. Ideaal als je ruimte tekort komt! De slaapkamer heeft dezelfde stijl als de rest van het huis. De ruimte heeft een rustige basis door de lichte vloer en witte muren. Er is kleur toegevoegd door de kussens op het bed.

zitplek vensterbankslaapkamer binnenkijkerwitte inbouwkastbinnenkijken werkplek

Wat doe jij vandaag met koningsdag?

Deze foto’s zijn gemaakt door Jeltje Janmaat

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply