THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur Vintage interieur

Binnenkijker: hout en wit


binnenkijker: hout en wit

Het lijkt de meest perfecte combinatie: wit met hout. Op een Scandinavische blog kwam ik een mooie binnenkijker tegen waar dit super mooi is toegepast. Strak design wordt afgewisseld met vintage meubelen en natuurlijke materialen.

Witte basis

De basis van dit huis is wit, de muren zijn wit geschilderd en ook de prachtige houten vloer heeft een witte kleur. Dit zorgt voor een open en rustige ambiance. Vervolgens zijn de bewoners helemaal losgegaan met allerlei houten producten: het houten bankje, de houten stoelen en die jaloersmakende houten deur. De schommelstoel heeft dan wel weer een witte kleur gekregen, maar door de overige bruine accessoires past dit perfect bij de rest van de inrichting. binnenkijker: hout en wit

binnenkijker: hout en witbinnenkijker: hout en wit

Witte keuken

De keuken daarentegen lijkt weer anders te zijn. Hier is gekozen voor  beton als uitgangspunt. Het keukenblok is strak vormgegeven en de betonnen lamp past er perfect bij! Door de witte muur en de witte vloer past de keuken toch mooi in het geheel van het gehele huis.

binnenkijker: hout en wit binnenkijker: hout en wit

Deze binnenkijker heeft verschillende elementen die mooi zijn, maar waar je wel echt van moet houden. Zo vind ik zelf de witte basis heel mooi en die witte houten vloer zou ik direct willen kopiëren plakken naar mijn eigen huis. De houten accessoires zijn fantastisch, maar het is ook wel erg brocante en daar moet je maar net van houden. Wat vind jij het mooist aan deze binnenkijker?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Moodboard: hout in het interieur - THESTYLEBOX
    9 november 2015 at 08:01

    […] houten deuren zijn en blijven zo fantastisch mooi. Het plaatje komt van een binnenkijker die ik eerder een keer plaatste op Thestylebox. Ook schreef ik eens een blog over oude deuren, in die blog staan ook leuke verkoopadressen. […]

  • Leave a Reply