THESTYLEBOX

Binnenkijker Vintage interieur

Binnenkijken: herenhuis in Londen


woonkamer bodieandfou

Vandaag kijken we binnen in het mooie herenhuis van Karine Candice Köng, gevestigd in Londen. Karine is de eigenaresse van de succesvolle webshop Bodie and Fou. Daarnaast deelt ze haar vele inspiratie op haar interieur- en lifestyleblog.

Wit interieur

Achter deze roze voordeur schuilt een prachtig interieur met veel oude elementen. Toen Karine samen met haar man en dochter in dit huis ging wonen, verfden ze alles wit. Want, zo zegt ze: “Witte interieurs geven een vakantiegevoel”. Een groot voordeel van een wit interieur is dat je gemakkelijk iets kan veranderen.

roze voordeurhal bodieandfoubodieandfouinrichting bodieandfou

Grafische prints en vintage

Karine combineert graag met hout, vintage, grafische prints en design. Op onderstaande foto zie je de mooie schouw en daar omheen veel grafische prints. De foto’s en prints zijn opgeplakt met zwart washi tape. Dit geeft een speels effect aan de woonkamer en je kunt het er makkelijk afhalen zonder dat de muur beschadigd. Karine bewaart haar witte servies op een oude duwkar uit een vintagewinkel.

fotos bodieandfouservies bodieandfou

Kleurrijke kinderkamer

Ook in de kinderkamer van dochter Mila zijn de vele oude elementen van het huis zichtbaar, zoals de schouw en ornamenten. De kamer heeft een witte vloer en alle muren zijn wit. Hierdoor komen de gekleurde spulletjes erg mooi uit.

kinderkamer bodieandfouwerkplek bodieandfou

Wat vind jij van dit interieur?

Bron: milkmagazine.net

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply