THESTYLEBOX

Binnenkijker

Binnenkijker Coldplay’s Jonny Buckland


binnenkijker colplay jonny buckland
Op Elle Decor kwam ik het huis van Coldplay’s Jonny Buckland tegen. De gitarist woont in Londen met zijn vrouw en twee kinderen en ze hebben hun huis perfect ingericht!

Inrichting woonkamer

De woonkamer heeft mooie witte muren en een fantastische donkere houten visgraat vloer. De blauwe bank valt op, maar eist niet alle aandacht op doordat het mooi is afgewisseld met de bruine leren stoeltjes. Ook de grote zwarte boekenkast doet het goed in de woonkamer.

binnenkijker colplay jonny buckland

binnenkijker colplay jonny buckland

Inrichting keuken

De keuken heeft ook een witte basis gekregen en de visgraat vloer loopt door in de keuken. Wat mij direct opvalt is de leuke muur waar de weckpotjes mooi staan opgesteld (toevallig wel dat alles precies even vol zit). Het losse keukenelement is ook enorm mooi met de leren barkrukken erbij.

binnenkijker colplay jonny buckland

Inrichting slaapkamer

Voor de slaapkamer is voor grijs gekozen met rode accessoires. Persoonlijk ben ik niet heel wild van rood in huis, maar ik vind het in deze slaapkamer toch erg mooi gestyled. Ook de houten stoeltjes voor het bed zijn enorm leuk! binnenkijker colplay jonny buckland

Inrichting badkamer

Zelfs in de badkamer ligt de donkere houten visgraat vloer. Verder hebben ze de badkamer rustig gehouden in zwart-wit.  Die deuren voor de badkamer zijn jaloersmakend mooi! Wat vind jij van de inrichting van Coldplay’s Jonny Buckland?

binnenkijker colplay jonny buckland

Bron: elledecor.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply