THESTYLEBOX

Binnenkijker

Binnenkijken: licht Zweeds huis


bed binnenkijker

Vandaag kijken we binnen in een heerlijk fris en wit huis in Zweden. Witte muren en een licht houten vloer vormen de basis voor dit interieur.

Wit interieur

Het interieur van dit huis is heel wit en clean. Toch is het erg gezellig door de sfeervolle woonaccessoires die zijn gebruikt. Op de witte bank in de woonkamer liggen kussens en een plaid in allerlei prints. Doordat de basis zo rustig is, kun je prima mixen met verschillende designs. De ‘paris’ poster boven de bank is een echte eyecatcher.

overloop-witwoonkamer witkapstok hal

De keuken

De keuken is wit en heeft een strakke uitstraling. De blauwe mozaïektegels en verschillende bloemen op tafel zorgen voor gezelligheid. Om de eettafel staan verschillende stoelen in het grijs en zwart. Onder de trap is een extra zitplek gecreëerd.

keuken witkeuken binnenkijkerkeuken blauw

Fijne slaapplek

Ook de slaapkamer is rustig en wit. Het dekbed en de kussens geven veel sfeer. Het plaid zorgt voor een natuurlijke uitstraling en matcht bij de lichte vloer. De slaapkamer heeft een prachtig hoog plafond en mooie balken. Het houten krukje wordt gebruikt als nachtkastje. Dit lijkt me een heel fijn plekje om ’s ochtends in wakker te worden!

slaapkamer grijsgrijs dekbedgang witkinderkamer zweeds

Wat vind jij van dit Zweedse huis?

Bron: stadshem.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply