THESTYLEBOX

Binnenkijker

Binnenkijken: licht en kleurrijk huis


binnenkijken interieur

Het is woensdag en dat betekent weer een nieuwe binnenkijker. Vandaag kijken we binnen in een licht en kleurrijk interieur. Ben je benieuwd naar meer foto’s van dit huis? Kijk snel verder!

Witte basis met kleurrijke accessoires

Het interieur heeft een rustige basis. Veel muren, met name in de woon- en eetkamer, zijn wit geschilderd en er ligt een lichte, strakke vloer. Wil je zo’n soort vloer ook in je eigen huis? Een gietvloer is prachtig, maar kan prijzig zijn. VT wonen verkoopt laminaatvloeren waarmee je bijna dezelfde sfeer kunt creëren. Dit laminaat heet ‘Loft kiezel’ en vind je in hun webshop. In de woonkamer staat een grijze hoekbank. De gekleurde kussens zorgen voor een sfeervol geheel. Een ideale opberger én leuke blikvanger in je interieur is een houten trap. In deze woonkamer staat zo’n trap met verschillende tijdschriften. In de eethoek staat een eettafel met verschillende stoelen eromheen. De verschillende stoelen geven een speels effect, zonder dat het rommelig oogt. Boven de tafel hangen industriële lampen en achter de tafel zie je verschillende prints aan de muur.

lichte binnenkijker

Betonnen keuken

Ook de keuken heeft een witte rustige basis. De muren zijn in witte en grijze tinten geverfd. De gekleurde stoelen geven kleur aan de ruimte. Maar ook een aantal accessoires zorgen voor een kleurrijk geheel. In het midden van de keuken staat een kookeiland met een betonnen werkblad: een blikvanger in de keuken.

keuken binnenkijker

Wat vind jij van deze binnenkijker?

Bronnen: 101woonideeen.nl | Fotografie door Hans Mossel

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply