THESTYLEBOX

Binnenkijker Interieur ideeën Keuken inspiratie Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Binnenkijken bij een interieurblogger


binnenkijker scandinavisch

De man achter de Deense blog ‘Bungalow5′ post regelmatig foto’s van zijn typisch Scandinavisch ingerichte appartement in Kopenhagen. Vandaag laat ik jullie daar een selectie van zien. Ik vind het namelijk leuk om ook eens binnen te kijken in een typisch mannenappartement. Wel van een man mét smaak. Dus of dat echt telt..

Design in huis

Smaak heeft deze bloggerman Allan wel (ik pleit bij dezen voor meer mannen in het interieurvak!). Dit begint in de keuken waar een enorme eetkamertafel staat met maar liefst 12! stoelen. Het zijn de ‘Form Chair’ stoelen van Normann Copenhagen. Verder hangen er goed gekozen hanglampen boven de tafel. Dit zijn de ‘Bell’ hanglampen, ook van Normann Copenhagen.

Keuken en eetkamer lopen vloeiend in elkaar over in dit appartement. Zo staat de eetkamertafel direct in contact met de witte keuken. Ook de barkrukken maken wonen en koken één. En doordat de keuken zo rustig is, kan alle aandacht uitgaan naar de prachtige eetkamerstoelen.

binnenkijker bar keuken

appartement blogger
woonkamer blauw zwart

Retro woonkamer

De woonkamer heeft wederom een Scandinavische look, maar wordt aangevuld met retro elementen. Er staat een vintage bank in en de houten kastjes hebben een duidelijke retro-afkomst. Dit staat in mooi contrast met de design meubelen in de rest van het appartement.

scandinavische binnenkijker

planten binnenkijker

Persoonlijke woonaccessoires

Allan reist veel en van iedere reis neemt hij altijd een woonaccessoire mee. Hierboven zie je een daar een verzameling van. Op links een groen hondje uit Londen en op rechts een zwarte hond uit Warsaw, Polen. Door deze spullen wordt een interieur eigen en daar houd ik van.

slaapkamer scandinavisch

Eenvoudig slapen

De slaapkamer is simpel ingericht, door de witte muren en de houten vloer. Er zijn slechts enkele meubelen en accessoires aanwezig. In de hoek staat een stoel van Carl Hansen & Son en op het bed ligt een plaid die Allan ontwierp voor Geismars, een Deens merk met bedlinnen.

Wat vind jij van het appartement van woonblogger Allen? Mooie mix van stijlen, design en retro?

Bron: insideout.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply