THESTYLEBOX

Binnenkijker

Binnen kijken bij een bakkerij in Riga


bakkerij cafe riga

Riga is niet de eerste stad waar ik aan denk om inspiratie op te doen voor thuis. Toch kwam ik online deze amazing bakkerij tegen. Ik vind het een prachtige inspiratiebron voor het interieur. Van het kleurenpalet tot het goed gebruik van planten. Mooi!

Basis

De bakkerij heeft een mooie basis gekregen; op de vloer ligt een mooie houten vloer en muren zijn wit. Check trouwens het geweldige plafond. Achter de bar is een heel toffe muurschildering gemaakt in zwart-wit. Het grafische patroon is een echte eyecatcher, zonder vervelend druk te zijn. Dit komt doordat de kleuren goed zijn doorgevoerd in de gehele bakkerij. Voor de bar is een bartafel gemaakt en daar staat groene barkrukken aan. Deze kleur zie je overal in de bakkerij terug. Boven de bar hangt een stalen buis met de lampen eraan en er zijn banken gemaakt met dezelfde kleur groen.
bakkerij-zwart-wit-muurdecoratie
bakkerij cafe riga binnenkijker
bakkerij cafe riga groen
bakkerij cafe riga zwart-wit

Eames Chairs

Een bakkerij met Eames Chairs. Really? Dat kan eigenlijk niet beter. Aan alle tafels staan zowel witte als zwarte Eames Chairs en daardoor krijgt de bakkerij een luxe uitstraling, maar is het toch gezellig. Dit komt met name door de groene bankjes, de planten en de leuke wandlampen.
bakkerij details
bakkerij eames chairs
bakkerij-groen
bakkerij-urban-jungle

Urban Jungle

Heel de bakkerij staat vol met planten en ik ben verliefd op planten. En ook op de trend Urban Jungle. Het geeft zoveel gezelligheid met zich mee. Echt. Prachtig dit. Inclusief hoofdletter P.
urban-jungle
bakkerij binnenkijker
bakkerij binnenkijker gang

Zodra deze bakkerij opent in Groningen word ik vaste klant, want wauw. Hoe langer ik naar deze inrichting kijk, hoe mooier ik het vind. Wat vind jij van deze bakkerij uit Riga?

Bron: crosby-studios.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  13 september 2015 at 10:39

  Wauw! Ik heb nog nooit zo’n gave bakkerij gezien! Echt prachtig!

 • Reply
  Snapshots Oktober - THESTYLEBOX
  1 november 2015 at 08:03

  […] Bij Groening in Groningen vond ik een te mooie poster van Animaal Amsterdam. // Eén van de mooiste hotspots die we op Thestylebox hebben gepubliceerd vind ik. // Joëlle schreef over Portrait Haarlem, waar ze […]

 • Leave a Reply