THESTYLEBOX

Interieur ideeën Modern interieur

Betonlook vloer


vtwonen loft laminaat

In mijn blog over mijn droomhuis schreef ik het al: ik wil een gietvloer in mijn toekomstige inrichting. Het liefst een betonlook vloer, omdat ik dit een heerlijke rustige basis vind voor een ruimte. Het leek me leuk om eens op zoek te gaan naar andere opties voor de betonlook vloer. Een gietvloer is namelijk een enorme investering die niet voor iedereen is weggelegd. Gelukkig heeft bijvoorbeeld vtwonen een heel aantal alternatieven.

vtwonen vloeren

Op de eerste foto zie je daar direct een voorbeeld van: in de ruimte ligt de laminaatvloer  LOFT. Je ziet vaag de lijnen van de planken, maar eigenlijk valt het vrijwel niet op. Daardoor lijkt het alsof je een strakke gietvloer hebt liggen met een betonlook.

Een andere optie die vtwonen biedt is de betonlook tegel vloer. Dit is de tegel ‘concrete’ in de serie ‘wheel’. Deze betonlook vloer zie je ook vaak in woonkamers liggen. Ik ben daar zelf niet zo’n fan van, maar toch vind ik het in sommige interieurs prachtig.

betonlook tegels badkamerbeton vloer

Grijze gietvloer

Natuurlijk kun je ook gaan voor een duurzame gietvloer, zoals op onderstaande foto te zien is. Het is een strakke vloer, die iets minder wegheeft van het stoere beton, maar wel dezelfde kleur handhaaft. Past perfect in de moderne inrichting!

betonlook gietvloer
betonlook vloer keuken
betonnen vloer
betonnen vloer keuken

Betonvloer in de keuken

Bovenstaand beeld vind ik een geweldig voorbeeld van de betonvloer in de keuken. In het gehele huis ligt een betonvloer en bij het keukenblok is een tegelvloer aangelegd. Deze combinatie vind ik fantastisch mooi en zou ik zo in mijn eigen huis willen toevoegen.

Wat vind jij van een betonlook vloer in het interieur? 

vtwonen.nl | vtwonen.nl | normcph.com | cdn.designenwonen.nl  | nofatnowhip.com |
emma-b.nl | vtwonen.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Het stoere mooie kantoor van creatief bureau uit Tokyo! - THESTYLEBOX
    23 januari 2019 at 07:27

    […] een betonnen plafond, is er ook gekozen voor een betonlook vloer, passend bij de industriële sfeer van het kantoor. Maar met veel houten elementen, is er tóch een […]

  • Leave a Reply