THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Modern interieur

Beton in de badkamer


beton badkamer

De badkamer is dé plek om tot rust te komen, beton is de trend van dit moment. Voeg deze twee dingen bij elkaar en daar wordt de betonnen badkamer geboren. Kies jij voor een betonnen vloer of muur of ga je toch voor één betonnen accent?

Beton als accent

Een betonnen muur of vloer wat te heftig? Ga dan voor een paar betonnen accenten in jouw badkamer. Beton kan perfect in een witte badkamer, kies bijvoorbeeld voor een betonkleurige wasbak. Maak het geheel af met accessoires in beton-look, zoals het lampje op de foto’s hieronder. Tegenwoordig vind je in allerlei woonwinkels mooie betonkleurige producten. Maak jouw badkamer af met betonnen lampen, bakjes of vazen. De badkamer is niet alleen een praktische plek, maar ook een plek waar je even tijd voor jezelf hebt. Waarom niet in een ruimte die nét wat mooier is?

beton badkamerbeton badkamer  beton badkamer

Betonnen muren en betonnen vloeren

Wil je jouw badkamer een échte betonlook geven? Leg in jouw badkamer dan een betonnen vloer of verf de muur met speciale verf met een betonlook. Houd de rest van de badkamer dan wel rustig met veel wit of een donkere kleur grijs. Ook houtkleuren doen het goed in de beton badkamer en voor de kleurrijke mensen onder ons: ga voor één felle kleur, zoals de gele spiegel! Zorg er wel voor dat de betonnen badkamer niet al te kil wordt.

beton badkamerbeton badkamerbeton badkamer beton badkamer beton badkamer   beton badkamer  beton badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply