THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Behang met een patroon


ferm living behang

Aanvankelijk vond ik behang altijd enorm lelijk. Wellicht dat dit komt, omdat wij thuis altijd van dat geelig, streepjes behang hadden waar je lichtelijk gek van werd als je ernaar keek. Toch zie ik steeds vaker behang voorbij komen waar ik toch wel blij van word, zeker wanneer het goed geïmplementeerd is in het interieur. Zelfs behang met een patroon kan geweldig zijn. Ik laat je een aantal voorbeelden zien.

Geometrisch behang

Op het eerste beeld zie je een voorbeeld van een muurtje met behang met een patroon en ik vind het geweldig. Sowieso heb ik op dit moment een zwak voor donkerblauw in het interieur; het geeft zoveel warmte. Zeker in combinatie met goud. Door de mooie combinatie vind ik het geometrische print op het behang niet vervelend druk, maar juist een mooie twist voor een woonruimte.

Hieronder zie je een wat drukker geometrisch behang, dit komt vooral door de kleurencombinatie wit-groen. Ik vind het een erg leuk behang, maar zou de slaapkamer zelf anders stylen. Ik vind altijd dat wanneer je een kleur gebruikt dit ook goed moet terug komen in de accessoires, zodat het één geheel wordt. Een leuk groen tafeltje in plaats van dat witte tafeltje zou al een hele verbetering zijn!
behang patroon
behang blad patroon

Urban jungle behang

Urban jungle mag ook deze winter nog steeds en daar ben ik blij mee, want ik vind het een prachtige trend. Een leuke manier om deze trend in huis aan te brengen is behang met een planten patroon. Je kunt all-the-way gaan, zoals op de foto’s hieronder. Vind je dat te heftig? Ga dan voor één strook behang met een patroon, dit is wat rustiger en toch erg leuk!
urban jungle behangbehang patroon groenbehang ananas
vtwonen behang

Een andere manier om behang met een patroon in huis te halen is om een behang te nemen met stenen of een betonlook. Op die manier kun je alsnog de droom bakstenen muur aanbrengen op elk gewenste muur.

behang woonkamer
zwart-wit patroon behang

Wat vind jij van behang met een patroon? 

Bronnen: fermliving.com | etsy.com/nl/shop/Livettes | jessicavdberg.nl | craneconcept.com | finelittleday.com | theyallhateus.com | vtwonen.nl | rebelwalls.com | decor8blog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply