THESTYLEBOX

Persoonlijk

Back to work //


back-to-work-thestylebox
Yay! Het leven begint weer! Natuurlijk is de vakantie fijn en goed om even helemaal bij te komen, maar weer terug in de routine is wellicht wel weer beter voor een mens. Om er iets moois van te maken vieren we de komende weken ‘Back to work’. Een feestje waar kantoor-inspiratie centraal staat. Een feestje dat we vieren met een aantal mooie merken. Een feestje dat we vieren samen met jou!

Back to work met je favo producten

Het is maandagmorgen. De eerste dag na een heerlijke vakantie. Wakker worden is niet gemakkelijk en een damend kopje koffie zou nu erg lekker zijn, maar daar is geen tijd voor. De trein vertrekt namelijk over een te korte tijd. Wat zou het toch ideaal zijn als je perfecte koffie onderweg kon drinken.. Gelukkig weet je dat je er goed uitziet door de zon uit Spanje en je nieuwe outfit. Eenmaal op kantoor aangekomen breng je gelijk orde aan. Potloden, belangrijke visitekaartjes en je smartphone plaats je in een desk organizer: helemaal klaar voor dit nieuwe werkjaar. Na bijgekletst te zijn met al je favoriete collega’s, start de eerste vergadering. Uit je tas haal je een notitieblokje en een vers potlood die je direct inspiratie geven. Na de vergadering werp je een blik op de klok en zie je dat het wel weer 16:55 uur is. Precies op tijd om naar huis te gaan.

Ofwel: Espro Travel Press // Miss Green (we mogen een waardebon van 100 euro weggeven!) // Kaiko Desk organiser van Hoeked // Notitieblok en potlood van GEWOON JIP. (kan van jou worden!) // Klok van Leeff (geven we weg!) //

Miss Green vest
Miss Green duurzame kleding

Deze week verschijnen de blogs online waar we al deze prachtige producten aan je voorstellen en reviewen of weggeven. Ook vertellen we je wat ‘Back to work’ voor ons betekent en geven we je tips voor een kantoor in huis! Stay tuned!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply