THESTYLEBOX

Kantoor inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur

Back to work // Desk Organizer Kesito van Hoeked


Desk organizer Kesito
Als er iets is dat ik continu kwijt raak als ik aan het werk ben is het mijn pen. Vaak komt dit doordat ik na een tijdje overal spullen heb liggen en mijn pen daar opeens in is verdwenen. Een organizer op mijn bureau zou zomaar dé oplossing kunnen zijn. Bij Hoeked vond ik de Desk Organizer Kesito en ik vind het zo’n prachtig en handig ding!

Georganiseerd bureau

Naast dat je een heel aantal pennen kwijt kunt in de Kesito organizer, biedt het ook ruimte voor paperclips, visitekaartjes en zelfs je smartphone (of tablet). De Kesito is samengesteld uit drie diamantvormige stukken, die je in allerlei vormen kunt leggen. Het object is gemaakt van massief pijnboomhout, waarvan één stuk een blauwe kleur en het andere een gele kleur heeft gekregen. Een mooie kleurencombinatie vind ik!

Kesito Hoeked

Hoeked

Hoeked vind ik één van de mooiste webshops op het gebied van kantoorinrichting. Ze hebben echt de meest fantastische bureau’s, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Daarnaast vind je er alles voor op het bureau, zoals een goede bureaulamp en toffe klokken. Overige kantoormeubelen zijn ook aanwezig; kasten, wandrekken en planken.

Hoeked gelooft in producten die bijdragen aan creativiteit, productiviteit en welzijn. Dit zijn producten van duurzame materialen, die verantwoord geproduceerd en vervoerd worden. Niets beters toch?

Wat vind jij van de Kesito organizer? Iets voor bij jou thuis? Hij is verkrijgbaar op de website van Hoeked voor 39,00, maar nu met 10% korting voor 35,10. Kijk voor meer inspiratie en informatie op de websiteFacebook of Instagram van Hoeked!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply