THESTYLEBOX

Persoonlijk

Back to work // Het ‘echte’ leven begint


Miss Green vest
Back to work staat voor mij dit jaar in connectie met een nieuwe baan. Tevens een baan waarvan nooit had gedacht dat ik dat ooit zou gaan doen. Twee dagen in de week ben ik docent op een hogeschool. Ofwel: ik ga anderen leren hoe ze teksten moeten schrijven. Wetend dat mijn studenten (of erger: collega’s) mijn schrijfkunsten hier kunnen ontdekken. Spannend!

Thestylebox

Naast deze nieuwigheid blijf ik ook nog schrijven voor Thestylebox. Ik vind het vooral heerlijk om projecten als ‘Back to work’ te regelen en in contact te komen met de gigantisch leuke creatieve bedrijven die bestaan. Tof om samen met Joëlle dit vast te leggen er een mooi verhaal omheen bedenken en te schrijven.

Naast Thestylebox heb ik ook zin om meer creatief te gaan doen. Over een tijdje hoop ik meer opdrachten als ‘freelance tekstschrijver’ aan te kunnen nemen. ‘Over een tijdje’ betekent: als mijn scriptie af is. Dat gaat natuurlijk, zoals verwacht, niet zo snel als ik hoop. Gelukkig ben ik inmiddels op de goede weg en vind ik het nog interessant- dat is een goed teken toch?

Al met al betekent Back to work voor mij allerlei verschillende dingen. Elk ding heeft zijn voordelen en nadelen, maar dynamisch is het wel. Natuurlijk zie ik uit naar een scriptie die af is, maar tot die tijd omarm ik het proces maar. Je ertegen verzetten brengt je ook nergens, toch?

Hoe is Back to work voor jou? Zie je ernaar uit? Laat het ons weten in de reacties of via  Instagram of Facebook

// Vest is van Miss Green, check de hele nieuwe wintercollectie op hun prachtig, mooie site! 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Back to work // Winactie: Miss Green - THESTYLEBOX
    9 september 2016 at 07:18

    […] ook graag in het nieuw gekleed wil gaan? Ik gok van niet. Van de week vertelde ik in een blog al wat Back to work dit jaar voor mij betekent en ik moest inderdaad per se op mijn eerste werkdag een nieuw bloesje […]

  • Leave a Reply