THESTYLEBOX

Binnenkijker

Back to work // Hashtag Workmode


hashtag workmode

Voor het ‘back to work’ feestje deze week mochten we foto’s maken bij Hashtag Workmode, een heerlijke locatie om te fotograferen! Hashtag Workmode biedt hippe werkplekken aan voor ‘girlbosses’ en heeft twee locaties in Amsterdam en één in Rotterdam. Nadat we alle producten hadden gefotografeerd, liepen we nog een rondje om alle plekken van Hashtag Workmode in Rotterdam te bekijken en wij zijn verliefd! Lees meer over de werkplekken in deze blog.

Creatieve werkplekken bij Hashtag Workmode

Als zelfstandig ondernemer is het fijn om af en toe ook eens buiten de deur te kunnen werken. Emilie Sobels bedacht een concept om inspirerende werkplekken te creëren voor girlbosses: Hashtag Workmode. Girlbosses kunnen elkaar ontmoeten en ideeën met elkaar delen. De werkplekken zijn allemaal interieurproof en dat maakte het een feestje (!) voor ons om hier te fotograferen. Je kunt een plek huren voor één of meerdere dagen per week en uiteraard kun je hier goede koffie drinken (waar wij heel blij van worden).

_MG_9132

Back to work feestje

We waren bij Hashtag Workmode om te fotograferen voor het ‘back to work’ feestje. Tijdens dit feestje zal Thestylebox een week lang in het teken staan van winacties en inspirerende blogs over kantoorinrichting. Zo kun je deze week een klokje van Dassie Artisan, een notitieblok van Gewoon Jip en waardebon van Miss Green winnen. Maar ook lees je over de hippe Espo Travel, waarmee je koffie onderweg kunt zetten en de handige kantooropberger van Van Hoeked.

hashtag workmode

Wat vind jij van Hashtag Workmode?

Bronnen: eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply