THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie Klassiek interieur Landelijk interieur Modern interieur Scandinavisch interieur

Babykamer


design kinderkamer

Een tijdje geleden schreef ik een blog over de babykamer voor meisjes en over de jongens babykamer. Er zijn natuurlijk ook stellen die het geslacht van de baby niet weten tijdens de zwangerschap. Dus vandaag een blog over de babykamer wanneer je niet weet wat het wordt. Zowel leuk voor een jongen als voor een meisje.

Naturel kleuren

Vroeger werd een kinderkamer heel snel geel of groen geschilderd, want dat is niet roze of blauw. Nu heb ik dus echt een gruwelijke hekel aan die kleuren op de muur. Althans, babykamer- groen en babykamer- geel. Gelukkig leven we nu in betere (lees: hippere) tijden en zijn er meer opties voor de babykamer. De babykamers die ik heb gevonden hebben vooral een witte basis, met alleen maar witte muren. Ideaal natuurlijk, kun je na de geboorte van je baby eventueel alsnog een muurtje schilderen.

Op het eerste plaatje staat en babykamer die ik echt heel mooi vind. De muren zijn wit en is verder ingekleurd met naturel kleuren, zoals crème, grijs en hout. Leuk ook dat het klassieke van de lambrisering gecombineerd wordt met een design wiegje (die helaas niet meer verkrijgbaar is) en de design lamp.

babykamerbabykamer vintage babykamer wit babykamer zwart wit

Scandinavische babykamer

Een Scandinavische babykamer kun je gemakkelijk creëren door veel gebruik te maken van de combinatie tussen zwart en wit, zoals je op bovenstaande foto ziet. Hieronder zie je een heel ander soort babykamer: een bohémien babykamer. Het bijzondere zwart behang is een echte statement in deze babykamer en het wiegje van rotan past daar perfect bij.

bohémien babykamer

Bronnen: stokke.com | falloutboy.com.br | smittenstudioonline.com | pauletpaula.com | petitandsmall.com | 100layercakelet.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply