THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Australisch kleurrijk huis


australisch kleurrijk huis

Vaak laat ik je binnen kijken in een Scandinavisch huis, maar deze keer heb ik een leuk huis gevonden uit Australië! Een huis met een mooie witte basis, wat goed is ingekleurd met allerlei printjes, kleuren en inspirerende accessoires.

Kleurrijk in één geheel

De muren zijn wit, op de vloer ligt een mooie houten vloer en er staan grijze banken in de woonkamer. Tot zo ver de standaard dingen van dit huis. De rest is namelijk heel bijzonder en uniek. Om maar te beginnen met het schilderij boven de bank. Over smaak valt te twisten, maar de kleuren zijn in ieder geval heel mooi. Op de vloer ligt een mooi gekleurd vloerkleed, op de bank liggen gekleurde kussentjes en de stapel boeken bevat ook veel kleur. Op een of andere manier komt de woonkamer toch niet als een chaos op me over en lijkt het geheel mooi in balans. 

australisch kleurrijk huisaustralisch kleurrijk huis

Zeeblauwe keuken

De blauwe tegeltjes in de keuken vind ik fantastisch! Ik houd wel van zeeblauw en in combinatie met de witte muren en het geweldige kookstel (beetje Kleine huis op de Prairie- like) is het helemaal mooi. 

australisch kleurrijk huis australisch kleurrijk huis

Kunst in huis

Volgens mij zijn de bewoners nogal kunstzinnig ingesteld, want ook boven het bed hangen bijzondere schilderijen. Het hoofdeinde van het bed is mooi en het kleed op het bed is ook leuk! Nog zoveel meer te zeggen over dit bijzondere huis! Maar wat vind jij er eigenlijk van? 

australisch kleurrijk huis australisch kleurrijk huis australisch kleurrijk huis
Bron: thedesignfiles.net

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply