THESTYLEBOX

Binnenkijker

Een Australisch familie interieur


australisch-familie-interieur-voordeur

Hoe kan het toch dat elke keer als ik rondsnuffel op internet, op zoek naar inspiratie, altijd weer uitkom bij Australische huizen en interieurs? Iets in hun stijl trekt mij enorm aan! Overigens ben ik sowieso een groot liefhebber van Australië dankzij mijn reizen naar dit mooie land. Ik denk dat het hun gemoedelijkheid, hun relaxte levensstijl en het goede weer is wat mij zo aantrekt. De kwaliteit van leven staat daar op nummer 1 in plaats van een fantastische carrière. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, maar over het algemeen genieten zij ontzettend goed van het leven op diverse manieren. Een van die manieren is het inrichten van een prachtig huis, wonen in de mooiste huizen (groot en klein) en de connectie met het buitenleven. Dit familie interieur is ingericht door Ariana en Esteban. Zij wonen hier samen met hun 19 maanden oude dochter Florencia en hun hondje Luca.

Een familie interieur vanuit Down Under

Een aantal terug kerende elementen in Australische interieurs en huizen is de relatie met de tuin. In Australië wordt er graag een toegang gemaakt vanuit de woonkamer of keuken naar de tuin door middel van een grote pui of deur. Daarnaast gebruiken ze het gehele jaar door de BBQ en deze moet natuurlijk goed te bereiken zijn. Zelfs in de winter bakken ze het vlees buiten op de BBQ.

australisch-familie-interieur-bbq

australisch-familie-interieur-badkamer

australisch-familie-interieur-hal

australisch-familie-interieur-keuken

australisch-familie-interieur-kinderkamer

australisch-familie-interieur-slaapkamer

australisch-familie-interieur-terras

australisch-familie-interieur-toilet

australisch-familie-interieur-woonkamer

Interieur kleuren en materialen

Het valt mij op dat in het gehele familie interieur niet veel opvallende kleuren te vinden zijn maar voornamelijk neutrale. Ook de materialen zijn zeer natuurlijk gehouden waardoor alles goed op elkaar aansluit. In de woonkamer zie ik heel veel diverse texturen zoals in het vloerkleed, de bank, de kussens, de twee stoeltjes en de grove poef aan de zijkant. Een mooie combinatie van diverse texturen die ervoor zorgen dat het interieur interessant wordt en karakter krijgt. De keuken, badkamer en het toilet is eenvoudig gehouden maar steelt wel de show met unieke materialen en vormen. Kortom, het is een familie interieur dat niet te overdreven maar juist heel bescheiden is ingericht.

Bron: insideout.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply