THESTYLEBOX

Binnenkijker

Australisch appartement


australisch appartement

Sinds kort ben ik lichtelijk fan van de trend ‘Urban Jungle’ en hoe leuk is het dan om daar een goede binnenkijker bij te vinden? Héél leuk. Vind ik dan. Jij ook hopelijk. In dit Australisch appartement vind je veel groen en bizar veel planten.

Rustige basis

Designer Kate Stokes en haar architect man Haslett Grounds wonen in dit huur appartement in Australië. Doordat zij huren was het niet mogelijk om grote veranderingen aan te brengen. Toen zij erachter kwamen dat ze zwanger waren, bouwden zij een mini huisje voor hun baby in de woonkamer. Er ligt een donkere vloer in het appartement, maar de muren zijn rustig en wit gehouden.
australisch appartement urban jungle
australisch appartement keuken
australisch appartement woonkamer

Urban Jungle

Check al die planten. Wooh. Super tof, maar ik word er zelf wat onrustig van. Toch past het perfect in de trend Urban Jungle (klik voor een blog). Daarnaast zie ook van die leuke plantenhangers, daar schreef ik pas ook een blog over. Het vloerkleed dat in de woonkamer ligt vind ik bijzonder mooi, zoveel mooie kleuren!
australisch appartement dressoir
australisch appartement kinderhuisje

Kinderkamer

Dan over het huisje voor de baby: wat een super goed en creatief idee! Zeker als je een klein huis hebt en dus eigenlijk geen ruimte voor een kinderkamer, dan is dit een goede oplossing. Plus: huisjes zijn helemaal van nu. Plus: creatief met mdf ook.
australisch appartement kinderkamer
australisch appartement slaapkamer
australisch appartement babykamer

Wat vind jij van deze binnenkijker?

Bron: http://thedesignfiles.net

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply