THESTYLEBOX

Binnenkijker

Australië meets Zweden


australis meets zweden interieur slaapkamer
Welkom in dit Australische appartement! Het lijkt alsof je in een Zweeds vakantiehuisje bent terecht gekomen, maar niets is minder waar. Leuk om te zien dat overal in de wereld de Zweedse stijl gretig wordt overgenomen.

Houten vloer, houten wanden, houten balken

Het bijzondere aan dit Australische appartement met Zweeds interieur vind ik het gebruik van hout. Op de vloer ligt een fantastisch mooie witte houten vloer en op de wanden is onbewerkt hout bevestigd. Het plafond heeft van die mooie houten balken en dat alles geeft het idee alsof je in een vakantiehuisje bent beland.
australie meets zweden interieur badkamer

Badkamer

Wat een fantastische badkamer heeft dit appartement! Het begint met de geweldige binnenkomer, de houten roldeur is echt zó mooi. De badkamer zelf is echt enorm klein, maar bijzonder goed en mooi ingericht; de witte tegelwand in contrast met het zwarte hout op muur en de zwarte kraan en accessoires. Het kleine bad en de nog kleinere wasbak maken het geheel helemaal af.
australie meets zweden interieur-badkamer
australie meets zweden interieur woonkamer

Woonkamer

De inrichting van de woonkamer is heel minimalistisch; er staat een design bank en een mooie eames chair. Persoonlijk vind ik de woonkamer wat saai, ik zou er nog wat leuke accessoires aan toevoegen. Wat vind jij?
australie meets zweden interieur
australie meets zweden interieur keuken

Keuken

In dit appartement zit een hele mooie keuken, de witte vloer zorgt ervoor dat de keuken groter lijkt dan het is en de keukenkastjes passen mooi bij het houten werkblad.

Wat vind jij van dit Australische appartement?
Bronnen: doorsixteen.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    De voor- en nadelen van zwarte kranen - THESTYLEBOX
    14 december 2020 at 12:53

    […] met maatwerk multiplex kasten, zwarte houten wandbekleding, zwarte douche en zwarte kraan. Klik hier voor de volledige […]

  • Leave a Reply