THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Scandinavisch interieur

Archiefkast in het interieur


stalen archiefkast

Fan van de industriële stijl? Een archiefkast mag dan eigenlijk niet missen in jouw huis! Van oud en versleten tot goedje nieuw. Kan ook in elke ruimte, bijvoorbeeld in de woonkamer, maar ook waar ‘ie eigenlijk hoort: op kantoor. Ik zocht mooie inspiratiebeelden voor je op.

Industriële archiefkast

Mijn voorkeur gaat wel naar de écht oude archiefkasten. Op de eerste foto zie je daar direct een voorbeeld van. Een archiefkast in een typisch ‘industrieel’ kleurtje: legergroen. Ik vind dit sowieso een plaatje met veel goeds vanuit de Industriële stijl: de trolley, de trap, tafeltje. Allemaal even mooi!

Hieronder nog zo’n fijn voorbeeld. Een grote zwarte archiefkast in een verder Scandinavische ruimte. Deze twee voorbeelden laten zien dat de archiefkast voor allerlei stijlen geschikt is!

archiefkast industrieel
archiefkast kantoor
houten archiefkast

Houten archiefkast

Naast de stalen archiefkasten zijn er ook houten archiefkasten te koop. Op de foto hierboven zie je daar een heel mooi voorbeeld van. De kast heeft alsnog een industriële look, maar het is toch iets klassieker. Kan ook heel mooi zijn in de Scandinavische inrichting.

industriële archiefkast

Waar is de archiefkast te koop?

De archiefkast kun je zomaar treffen in de kringloop of op Marktplaats. Ook zijn er (web)shops die industriele meubelen en accessoires verkopen, zoals Neef Louis. De nieuwe versies van de archiefkasten kun je ook bij bekende woonwinkels kopen, zoals Ikea.

industriële kast slaapkamer

Wat vind jij van een archiefkast in huis?

Bronnen: remodelista.com | collected.co.nz | ikeaspotting.tumblr.com | stilinspiration.blogspot.se | mydubio.com | seanfennessy.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply