THESTYLEBOX

Binnenkijker

Appartement Parijs: zwart-wit-geel


interieur accentkleur geel

Wauw, wauw, wauw. Een huis bomvol creatieve ideeën. Laat ik daar net fan van zijn. Dit prachtige appartement die gehuisvest is in Parijs bevat een prachtige zwart-wit basis met een goed doorgevoerde accentkleur: geel.

Design interieur

Het appartement heeft een prachtige hoogte en een dak met veel ramen, waardoor er veel licht in dit interieur valt. De basis van dit interieur is mooi basic: witte muren met een lichtgrijze lambrisering van hout. Op de vloer ligt een houten vloer die schuin is gelegd: dit geeft een uniek effect. Die boom trouwens: liefde.  Het is gelijk ook de enige plant in dit hele appartement, maar zo’n boom vraagt ook niet om meer.
boom interieur
gele bank

Geel als accentkleur
De basic basis wordt aangevuld met veel gele accenten, zoals deze design bank. Op de achtergrond zie je ook een gele trap staan. Ook in de slaapkamer, kinderkamer en het kantoor komt geel terug als accentkleur. Over goed doorgevoerd gesproken!
tree greenhouse keuken

Unieke keuken
Zoiets unieks heb ik nog maar weinig gezien: een keuken in een serre en dan midden in de woonkamer. Echt zo ongelooflijk tof! Mooi uitgevoerd in zwart, wat prachtig afsteekt tegen de rest van de richting. perzisch interieurdesign eetkamerstoel
slaapkamer zwart-wit geelkinderkamerkantoor gele trapgele muren

Wat vind jij van dit appartement met zwart-wit en grijs?

Bron: insideout.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply