THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur Modern interieur Vintage interieur

Appartement met veel beton


appartement beton wit
Dit is echt een prachtig mooi appartement. Ja. Ik kan er niet echt omheen. In het appartement wordt veel beton gebruikt, op een hele chique manier. De betonnen muur is echt een uniek element en daar word ik heel enthousiast van. Ik kan eigenlijk niets lelijks ontdekken in dit huis en ik neem je graag mee!

Stoere basis

De basis van dit apartment is erg stoer en robuust. Op de vloer ligt een geweldige lichte visgraatvloer die zorgt voor een chique basis. De muren zijn veelal wit, maar of in baksteen variant of strak gestuukt. Er is één muur in het appartement in originele betonnen basis gehouden en dit is heel stoer voor het appartement. Ook het plafond is in betoon-look. De basis is fantastisch, de rest maakt het alleen maar mooier. Alle meubelen zijn of van hout, of in zwart of wit. Dit vind ik een goede keuze, zo komt de basis alleen maar beter uit.

appartement beton
ikea beska

Nog zo’n goede keuze: de enorme witte wandmeubel die de lengte van de ruimte accentueert en de muur langer doet lijken. Op de kast staan allerlei mooie kunstwerken, plantjes en accessoires van groot naar klein, wat een speels effect geeft. Naast de kast staan heel veel plantjes uitgestald in terracotta potjes. De meubelen in de woonkamer zijn verder zowel modern- zoals de lichtgrijze bank als vintage. De rotan stoel en de leuke, maar ‘ouderwetse’ bijzettafeltjes maken het helemaal af.
appartement beton witte kasturban jungleappartement visgraatvloerkeuken barappartement beton goud keuken

Moderne keuken

De keuken is heel modern en strak, wat een mooie tegenhanger is van de woonkamer. De muur achter de keuken is strak gestuukt en de keuken heeft een mooi wit onderstel en een geweldig licht houten blad. Ik zou tekenen voor zo’n keuken!

industrieel appartement
 beton wit keuken
witte stenen muurkantoor wit
zwart wit badkamer
zwarte kraan badkamer

Wat vind jij van dit appartement met veel beton?

Bron: crosby-studios.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply