THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonaccessoires

Accessoires Pasen


accessoires pasen

Nog een paar weken en dat is het weer Pasen! Het wordt dan ook echt tijd om ons huis daarop aan te kleden. Gelukkig kunnen we tegenwoordig heel veel leuke dingen kopen voor in huis tijdens de paasdagen.

Leuke paas- clichés

Het is misschien wat cliché, maar daardoor niet minder leuk: de paastak. Hang er een paar mooie (zwart-wit) eieren aan en je kunt er de komende weken weer paserig doorheen. Op één van de foto’s staat super leuk idee: zelf eieren beschrijven. Ja. Beschrijven. Weer eens wat anders dan beschilderen (wat 9 van de 10 keer bij mij altijd mislukt). Op het beeld hieronder zie je een mooie paastafel. Er staat een hele grote vaas met paastakken op tafel met een leuke slinger en de bak met eieren maakt het geheel helemaal af.

accessoires pasen accessoires pasen accessoires pasen accessoires pasen

Haal het voorjaar in huis

Ben je toch niet zo van de paastakken en de eieren, breng dan het voorjaar in huis rond Pasen. Ik word zelf altijd heel blij van tulpen en bloesem in huis. Heerlijk om weer nieuw leven te verwelkomen na de winter! Ook de perfecte gelegenheid om dikke plaids te vervangen door luchtige kleedjes en wellicht wat kleur in huis te bergen. 

accessoires pasen accessoires pasen

Bronnen: nordicday.blogspot.nl | daniellawitte.blogspot.com | brit.co | leemconcepts.blogspot.com | lavishflora.blogspot.com | harligthemma.blogspot.com | decor8blog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply