THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Cactus inspiratie


cactus mand

De cactus is razend populair! Wat voorheen heel oubollig was, is nu super hip. En het leuke is dat cactussen in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Laat je verrassen door de vele soorten cactussen in deze blog.

Botanisch interieur

Een botanisch interieur is dé woontrend van dit moment. Deze trend wordt ook wel urban jungle genoemd. Een begrip wat je de laatste tijd veel hoort. Vooral planten zie je veel terug in een botanisch interieur. De cactus past hier dus helemaal bij. Ook afbeeldingen van bladeren en bloemen typeren de trend. Het interieur op onderstaande foto is helemaal in botanische stijl. Je ziet een aantal prachtige lijsten met hierin een afbeelding van een plant. Verder zie je veel verschillende planten en een prachtige grote cactus staan.

groen in huiscactus decoratiecactussen decoratie

Cactus als decoratie

Er zijn veel opties waar je een cactus in kunt zetten. Een grote cactus staat bijvoorbeeld prachtig in een grote rieten mand. Kleine cactussen kun je zetten in kleine potjes. Als je veel ruimte hebt, is het super leuk om allemaal kleine cactussen bij elkaar te zetten. Dit zorgt voor een speels effect. Ook een stolp is een leuke decoratie om je cactus in te zetten.

cactus stolpdecoratie cactussencactus woonkamer

Heb jij een cactus in huis staan?

Bronnen: mydeerartshop.nl | vtwonen.nl | bengtgarden.com | decor8blog.com | etsy.com | apartmenttherapy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

  • Reply
    Een vijgenboom in het interieur - THESTYLEBOX
    29 mei 2017 at 09:57

    […] botanische interieur trend / planten trend is al een tijdje populair en eigenlijk wordt deze stijl alleen maar populairder. […]

  • Reply
    Botanisch interieur: Planten in manden - THESTYLEBOX
    5 april 2019 at 13:56

    […] beginnen met de cactus, absoluut mijn persoonlijke favoriet! Cacutussen heb je in heel veel verschillende soorten, en ze […]

  • Leave a Reply