THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Scandinavisch interieur

8x inspirerende werkplekken


werkplek styling

Werk je veel thuis? Dan is een overzichtelijke en fijne werkplek ideaal! Maar hoe style je je werkplek nu precies? Ik zocht 8 inspirerende werkplekken voor je op.

Styling werkplek

Voor The Style Box werk ik veel thuis. Ik vind het heerlijk om te schrijven op m’n laptop, vooral als dat op een fijne werkplek is. Ten eerste is veel opbergruimte een must. Zorg dat je een kast of lades bij je werkplek hebt, zodat je al je spullen hierin kunt opbergen. Zo voorkom je dat er veel spullen op je bureau liggen en houd je het overzichtelijk. Daarnaast kun je kiezen voor een bureau in jouw stijl. Op onderstaande foto zie je een minimalistische werkplek. Een eenvoudig bureau met aantal mooie afbeeldingen aan de muur. Op de foto daaronder zie je juist een stoere, industriële werkplek met veel verschillende spullen.

houten bureauwerkplek blauwlichte werkplek

Do it yourself bureau

Op de werkplek op onderstaande foto zou ik elke dag wel willen werken. Deze werkplek heeft een rustige basis. De vloer en de muren zijn wit geschilderd. Voor het raam staat een bureau, wat gemakkelijk zelf te maken is. Aan de linkerkant zie je een houten schraag. Deze is te koop bij Ikea. Aan de rechterkant zie je een wit kastje met veel lades (ideaal!), welke ook te koop is bij Ikea. Leg hierop een houten plaat en je hebt je zelfgemaakte bureau. Aan de muur zijn hangt inspiratie uit allerlei woonbladen. Deze plaatjes geven kleur aan de werkplek.

creatieve werkplekscandinavische werkplekwerkplek inspirerendwerkplek planten

Welke werkplek is jouw favoriet?

Bronnen: myunfinishedhome.com | theultralinx.com | abduzeedo.com | avenuelifestyle.com | chapterfriday.com | liselottefleur.com | studio-mcgee.com | notey.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply