THESTYLEBOX

Klassiek interieur

7x klassiek interieur


klassieke details

Wanneer ik aan een klassiek interieur denk dan denk ik aan oubollig. Ik kan er niets aan doen, maar ik zie direct allerlei bloemenprinten en kersenhouten tafeltjes voor me. Zo lekker verkeerd gecombineerd. Ik besloot om eens op zoek te gaan naar plaatjes met een klassiek interieur die het tegendeel bewijzen. Dat is gelukt, want klassieke details: wauwe. Lees snel verder voor 7x klassiek interieur.

Klassieke details

1. Ornementen 
Het eerste plaatje is direct mijn favoriet, want check dat plafond! Dit is direct wat er naar mij bij een klassiek interieur past: ornementen. Door het wit blijft het toch een soort van modern.

klassiek interieur

2. Klassiek vs. modern
Klassiek en modern gaan echt perfect samen, dit zie je op bovenstaande foto. De ornementen van de muren worden goed gecombineerd met het strakke keukenblok.

klassieke stijl

3. Klassiek goud
Bij een klassiek interieur hoort natuurlijk goed. Komt het even goed uit dat goud helemaal hot is dit najaar! Op bovenstaand beeld wordt het klassieke bankje leuk gecombineerd met de gouden bijzettafeltjes.

klassiek interieur inspiratie

4. Kroonluchter
Wat is een klassiek interieur zonder kroonluchter? Precies! Een kroonluchter neemt zoveel chiqueheid met zich mee, ongelooflijk. Dat zonder oubollig te worden.

klassieke bank

5. Klassiek bankje
Een klassiek bankje kan perfect in een klassiek-scandinavisch interieur, zoals je ziet op bovenstaande foto. klassiek design

6. Klassiek vs industrieel
Op bovenstaande foto zie je een restaurant met een te vet plafond, doordat de verf afgebladderd is geeft het een industriële look. De ornementen zijn weer op en top klassiek. Perfecte combo.

klassieke woonkamer

7. Klassiek vs design
Ten slotte nog een voorbeeld van een klassieke basis met alleen maar design meubelen. Tof geheel! 

Wat vind jij van een klassiek interieur? 

Bronnen: blairharris.com | rmgb.fr | spazidilusso.it | flickr.com/photos/31344640@N06/ | hubpages.com | homebunch.com | archilovers.com | behance.net

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply