THESTYLEBOX

Kantoor inspiratie Landelijk interieur Modern interieur Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

7 jaloersmakende boekenkasten


vakjes boekenkast

Op één of andere manier is de enige ruimte die ik écht mis in mijn mini huisje een eigen kantoor. Ik werk vaak en veel thuis en na een tijdje komen mijn woonkamer muren wel enigszins op me af. Zeker omdat dat ook de ruimte is waar ik languit op de bank lig, eet en relax met vrienden. In mijn hoofd heb ik mijn kantoor daarom al 80 keer opnieuw ingericht en ik kan niet wachten totdat ik een huis heb mét kantoor. In dat kantoor hoort dan een enorme boekenkast voor al mijn boeken. Om mezelf te inspireren zocht ik 7 jaloersmakende boekenkasten. Hopelijk inspireert het jou ook! 

Witte boekenkast

De jaloersmakende boekenkasten die ik vond zijn met name wit, want dat vind ik zo lekker ogen met 1001 boeken erin. Op de eerste foto zie je een speelse witte boekenkast waar je veel boeken in kwijt kunt, maar ook veel mooie woonaccessoires. Hieronder ook een witte boekenkast, maar dan wat minder speels. Dit oogt dan wel wat rustiger. Leuke stoel ook!

boekenkast woonkamerboekenkast wit
design boekenkast

Bibliotheekkast

Serieus. Als de architect van een huis gewoon een boekenkast integreert in zijn ontwerp dan ben je in mijn ogen een held. Ziet er toch TE awesome uit? Hieronder zie je een bibliotheekkast inclusief jaloersmakende trap. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit nog zoveel boeken verzamel in mijn leven. De boeken in die boekenkast moet je wel sorteren op alfabetische volgorde, anders dan word je gek!

enorme boekenkast
moderne boekenkast
muuto kast

Welke van de 7 jaloersmakende boekenkasten is jouw favoriet?
Bronnen: giesendesign.com | ara-perglova.squarespace.com | ingerjohanna.blogspot.se | wiredogarchitecture.co.nz (fotograaf: Paul McCredie) | apartmenttherapy.com | archdaily.com | fonq.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Zo creeër je een leeshoekje - THESTYLEBOX
    31 januari 2018 at 13:16

    […] het opbergen van boeken lees je bijvoorbeeld de blog over de Billy boekenkast, of de blogs: ‘7 jaloersmakende boekenkasten‘; ‘boeken stylen in de woonkamer’ of ‘Stapelen maar! Boeken in het […]

  • Leave a Reply