THESTYLEBOX

Amsterdam Haarlem Hotspots

5x stijlvol overnachten in Nederland


morgan en mees

Eindelijk vakantie! Wij kunnen niet wachten om te genieten van mooi weer, lekker eten en het strand. Ben je nog op zoek naar een vakantiebestemming in Nederland? In deze blog vind je 5 stijlvolle vakantiebestemmingen in verschillende steden. Volgende week komt een blog online met favoriete bestemmingen in Europa. Enjoy!

Overnachten in Nederland

1. Morgan & Mees, Amsterdam
In Amsterdam zul je je niet snel vervelen, want in deze bruisende stad is altijd wel iets te doen! Een stijlvolle plek om te overnachten is Morgan & Mees in Amsterdam West. In dit prachtige pand kun je niet alleen slapen, je kunt hier ook heerlijk eten van een gevarieerde kaart.

2. Hello I’m Local, Haarlem
Haarlem is één van mijn favoriete steden van Nederland. De stad wordt steeds hipper met leuke eettentjes en interieurwinkels als Portrait. Ook heeft de stad verschillende, leuke plekken om te overnachten. Eén zo’n plek is Hello I’m Local. Hello I’m Local heeft 12 verschillende kamers die allemaal uniek zijn, zoals je kunt zien op de foto’s hieronder. Er is een gezamenlijke woonkamer waar je terecht kunt voor een hapje of een drankje en andere mensen kunt ontmoeten.

3. Haarlem House, Haarlem
Midden in het centrum van Haarlem vind je Haarlem House. Dit is een ideale bestemming voor een stedentrip in Nederland. Haarlem House heeft een lichte, Scandinavische inrichting en het is daarom een feestje om als interieurliefhebber hier te overnachten. Tip: op zoek naar een leuke plek om te ontbijten? De Yoghurt Barn is een heerlijke plek om de dag te beginnen en dit ontbijt- en lunchtentje is op loopafstand van Haarlem House.

hello i'm localhello i'm local haarlemhaarlem house

Overnachten in Utrecht

4. Mother Goose, Utrecht
Midden in het centrum van Utrecht staat het Mother Goose hotel. Het hotel bevindt zich aan de Ganzenmarkt en is ideaal als je een aantal dagen Utrecht wilt ontdekken. Het karakteristieke hotel heeft een inspirerende inrichting en per verdieping andere kleuren en sfeer.

5. Cornelis, Utrecht
Een tijdje terug was ik bij Cornelis in Utrecht om te lunchen. Wat ik niet wist, is dat je hier ook kunt overnachten. Het ontbijt- en lunchrestaurant heeft één kamer en is stijlvol ingericht. De kamer heeft een stadspatio en ’s ochtends komt de geur van versgebakken croissantjes naar je toe. In het restaurant kun je ’s ochtends van een vers ontbijtje genieten.

mother goosecornelis utrecht

Bronnen: morganandmees.com | helloimlocal.com | haarlem-house.com | remadewithlove.nl | vtwonen.nl | cornelis-utrecht.nl

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply