THESTYLEBOX

Hotspots Klassiek interieur Kopenhagen Modern interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

5x stijlvol overnachten in Europa #1


stay hotel

Er zijn zoveel mooie plekken in Europa om te overnachten. Daarom zullen we geregeld wat mooie plekken met jullie delen! Vandaag deel ik de eerste 5 plekjes in Kopenhagen, München en Antwerpen. Enjoy!

Overnachten in Europa

1. Hotel Stay, Kopenhagen
Kopenhagen is een heerlijke stad voor interieur- en designliefhebbers. Ik ben er in februari geweest en genoot van de mooie interieurwinkels als Hay en Stilleben. Wil je graag in stijl overnachten? Dan moet je echt naar Hotel Stay! Dit is een prachtig designhotel, ingericht door Hay.

3814699_82_z atelierxl001

2. Hotel SP34, Kopenhagen
Dit hotel is ideaal als je wil overnachten in het centrum, niet teveel geld uit wil geven en als je van gezelligheid houdt. Iedere avond wordt een wijnavond georganiseerd en het hotel beschikt over een bioscoop waar je onder het genot van een hapje en drankje een film kunt kijken.

hotel sp34

hotel-sp34-lobby-area-1200x799

3. Bold Hotel, München
Op zoek naar een bestemming in München? Het Bold Hotel is een hotel om bij weg te zwijmelen. Het hotel is ingericht met meubels van onder andere Hay en Bloomingville.

bold hotel

66812381 17067929

Overnachten in Antwerpen

4. De Witte Nijl, Antwerpen
Bed & Breakfast De Witte Nijl vind je in het centrum van Antwerpen. Het Bed & Breakfast heeft een inspirerend en kleurrijk interieur, zoals je op de onderstaande foto’s ziet.

witte-nijl-antwerpen-3 witte-nijl-antwerpen-2 witte-nijl-antwerpen

5. Hotel Julien, Antwerpen
Ben je net als ons gek op stalen ramen? Dan kun je je hart ophalen in Hotel Julien in Antwerpen. Het hotel bevindt zich in het stadscentrum van Antwerpen, ideaal als je hier een aantal dagen wil vertoeven. Bijkomende voordeel: het hotel heeft een heerlijke spa.

hotel julien

hotel-julien-antwerpen-3 hotel-julien-antwerpen-2

Heb jij je vakantie al geboekt? 

Bronnen: beeldsteil.format.com | d-vsl.com | bold-hotels.com | dewittenijl.be | hotel-julien.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply